16 August 2024 publicat în Spiritualitate 4 share-uri

Să ne întoarcem cu toții acasă… chiar în sufletele noastre.

Cu toții avem o casă înăuntrul nostru către care ne întoarcem de fiecare dată când avem nevoie de noi înșine, de înțelegere, de o îmbrățișare din iubire sau să fim acceptați așa cum suntem, cu umbrele, greșelile, șovăielile și durerile noastre. Este casa interioară despre care vorbește poeta Julia Fehrenbacher și care este atât de importantă pentru armonia, vindecarea și fericirea noastră. Versurile poetei s-au viralizat pe rețelele de social media și au apărut devenit populare în lumea întreagă.

Cel mai important lucru - Julia Fehrenbacher

„Îmi fac o casă în interiorul meu

Un adăpost al bunătății unde totul este iertat, totul este permis - un petic liniștit de lumină solară care se întinde fără grabă,

unde tot ceea ce a fost alungat și îngropat este binevenit, vorbit, ascultat — eliberat.

Un loc extrem de prietenos pe care îl pot revendica ca fiind al meu.

Îmi deschid brațele întregului care sunt - în special părților înfricoșătoare, greșelilor, tuturor acelor lucruri care se destramă, ori care au rămas neterminate- cunoscand că fiecare sămânță și buruiană, fiecare picătură de ploaie, a făcut solul mai bogat.

Voi aprinde o lumânare, voi turna o ceașcă fierbinte de ceai, ma voi aduna în jurul căldurii propriului meu foc aprins.

Voi urla dacă vreau, știind că această flacără poate arde orice problemă percepută, orice perfecționism prescris, orice limitare mincinoasă, orice lucru greu.

Îmi fac un cămin în interiorul meu, unde harul înflorește în abundență măreață și glorioasă, un adăpost al bunătății sub aripa căruia cresc toate cele mai adevărate lucruri.

Eu șoptesc aleluia către cerul prietenos.

Privește -mă acum cum am înflorit.”

~ Julia Fehrenbacher

Foto: Verushka /Shutterstock

Foto fr si main: Rido /Shutterstock


Încă din copilărie, cuvintele au fost lumea mea. Scriam povești, versuri, jurnale intime. Găseam în scris o modalitate de a mă exprima, de a înțelege lumea din jur și pe mine însămi. 

Ca redactor,...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri