3 Septembrie 2024 publicat în Spiritualitate 167 share-uri

Ziua de 9 septembrie este o zi cu o încărcătură fabuloasă în care se deschide portalul 9:9 și se activează energia 9, lăsând loc unor surprize minunate din partea universului. Cele mai bune energii conlucrează pentru ca sufletul să își găsească vindecarea, iar expansiunea minții și a sufletului să se realizeze mai accelerat!

Universul ne-a pregătit o zi specială odată cu venirea toamnei, o zi de 9 septembrie în care cele mai bune energii conlucrează pentru ca sufletul să își găsească vindecarea, iar expansiunea minții și a sufletului să se realizeze mai accelerat. Chiar dacă în tărâmul spiritualității, anumite date din calendar au o semnificație deosebită, acționând asemenea unor ferestre deschise către oportunități și nebănuit, cea de 9 Septembrie (9:9) este una epică. Ziua de 9 septembrie este o zi cu o încărcătură fabuloasă în care se deschide portalul 9:9 și se activează energia 9, lăsând loc unor surprize minunate din partea universului.

9:9 este un portal al abundenței care are loc într-un anotimp al abundenței și al unei perpetue transformări, o aliniere perfectă între două dimensiuni perfecte ale lui 9 (ziua 9 și luna 9). Un 9 îl închide pe celălalt, în timp ce celălalt 9 ne deschide foaia unui noi capitol de viață și a unui nou început, încurajându-ne să conștientizăm lecțiile pe care le-am avut de învățat și să creăm spațiu pentru noi începuturi. 9 dublu vorbește despre o aliniere perfectă, despre intenția pe care ar trebui să o aibă fiecare dintre noi de a aduce la un echilibru lumea interioară și lumea exterioară, de a ne racorda acțiunile la intenții, de a ne menține echilibrați, flexibili și totuși stabili în ciuda oscilațiilor și valurilor vieții.

De aceea, energia pe care o revarsă acest prim portal al toamnei are o mare putere transformatoare și ne poate ajuta să avem mai ușor acces la un nivel înalt al conștiinței. Portalul 9:0 este și un moment benefic manifestării așa că, dacă ești aliniat cu dorința ta (iar dorința ta la rândul său cu acțiunea), sunt șanse mari ca aceasta să se alinieze cu universul și să se și îndeplinească. Concentrează-te asupra gândurilor pozitive în această perioadă, acționează conform țelurilor tale și nu uita că resursele universului sunt abundente și infinite.

Foto: Imagine de Leo de la Pixabay

Țineți minte și că orice facem în această perioadă pentru a ne crește sufletul, pentru a evolua sau pentru a ne îmbunătăți propria persoană are șanse mai mari de reușită așa că dați-vă voie să luminați lumea din jurul vostru cu strălucirea și lumina voastră. Uneori însă, energia cifrei 9 poate avea nuanțe dulci-amare. Deși această vibrație a lui 9 poate veni la pachet cu un sentiment al pierderii, în același timp poate fi și extrem de eliberator și aduce împăcarea cu sine și cu situațiile vieții tale.

Poate că o ușă sau un capitol se închide undeva, dar gândește-te la toate visurile minunate, speranțele și posibilitățile care se pot afla dincolo de o nouă ușă. Dacă îți este mai ușor să te obișnuiești cu ideea unui nou început și în același timp să îți exersezi puterea de manifestare, scrie-ți dorințele și intențiile într-un jurnal și recitește-le periodic, apoi acționează cu curaj, debarasându-te de vechile frici sau de sentimente care te țineau departe de dorințele tale.

În numerologie, 9 este unul dintre cele mai puternice numere ca semnificație și importanță, este cel mai mare număr format dintr-o singură cifră în sistemul zecimal. El este un simbol al creșterii, al evoluției, al dăruirii de sine, dar semnifică și finalizarea (a unei anumite etape, a unui ciclu etc) sau o închidere ciclică (dar nu neapărat și un final), o dovadă a valurilor vieții care vin și pleacă și se reiau în mod ciclic. Ca secvență numerologică, asocierea a doi de 9 dă naștere unui mesaj puternic care vorbește despre trezirea spirituală, despre înțelepciune și spirit umanitarian, despre sfârșituri care creează oportunitatea unor noi începuturi.

Poate că nu întâmplător, în multe culturi ale lumii, precum cea japoneză sau chineză, 9 este considerat un număr de bun augur, fiind asociat cu norocul, longevitatea și prosperitatea. Nu întâmplător, despre cei care se află sub amprenta unei cifre a destinului 9 se spune că sunt suflete evoluate, trecute prin multe lecții de viață și existențe anterioare, care au venit aici să își finalizeze ciclul karmic și să îi ajute și pe alții să evolueze la rândul lor.

Așadar, ce anume trebuie să conștientizăm în preajma portalului 9:9? Ce aspecte ale vieții noastre se cer crescute? Unde trebuie să aducem lumină, schimbare și transformare? Ce ușă trebuie să închidem pentru ca o alta să se deschidă? Ce trebuie să aducem la finalitate? Ce noi alte oportunități avem de explorat dacă am atins deja apogeului succesului într-un rol/aspect anume?

Portalul 9:9 ne atenționează și că este timpul să renunțăm și să ne eliberăm de anumite patternuri sau convingeri din trecut, amintindu-ne că viața înseamnă de fapt schimbare și creștere. A ne agăța de anumite segmente din trecut (mai ales dacă ne-au produs durere) nu este sănătos și poate fi o mare piedică în calea progresului interior.

Dacă ai proiecte începute, zilele de dinainte și de după portal sunt benefice pentru a te concentra asupra lor și a le aduce la finalizare, dar și pentru a-ți onora angajamentele pe care ți le-ai asumat.

Foto fr si main: NASA images /Shutterstock


Întotdeauna am fost fascinat de dualități: ordinea și haosul, știința și spiritualitatea. Ca analist, îmi place să găsesc modele și conexiuni în date, iar ca astrolog, să interpretez simbolurile cerului. Cu o configurație...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri