Frunzele de afin sunt foarte bogate in vitaminele A, E, B1 si B2, si ajuta organismul in reglarea proceselor imunitare si ofera organismului rezistenta in lupta cu racelile, gripele si altor infectii.
Ceai de busuioc
Ceaiul de busuioc are proprietati antimicrobiene si antiinflamatorii, este un antiseptic intestinal si un bun diuretic. Reduce inflamatiile cailor respiratorii, este antitusiv si bronhodilatator. El stimuleaza sistemul imunitar, este un tonic general, nevos si antidepresiv.
Ceai de lavanda
Lavanda este o planta cu proprietati antioxidante puternice, este un analgezic usor, antiinflamator puternic, grabeste vindecarea ranilor, a arsurilor, are efect antimicrobian, antifungic, cicatrizant etc. Ceaiul de lavanda este foarte bun in raceli, bronsite, infectii in zona gatului (inclusiv cu stafilococ auriu), amigdalita etc.
Ceai si sirop de catina
Fructele de catina contin zaharuri, acizi organizici, vitamine, acizi grasi esentiali etc. Catina este o sursa importanta de polivitamine care ajuta intreg organismul. Ceaiul, tinctura si uleiul de catina pot fi folosite pentru combaterea anemiei, anorexiei, arsurilor, asteniei, cancerului, depresiei, diabetului, herpesului, dermatozelor, hepatitelor, leucemie, ranilor, radiatilor, bolilor de rinichi etc. Evident, catina este un puternic stimulent al imunitatii.
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri