IN ACEST ARTICOL:
Branca ursului este o planta cu proprietati curative cu efect asupra aparatului genital, in special. Ea este cunoscuta si ca 'planta dragostei' pentru ca oamenii au folosit-o in tratarea sterilitatii, impotentei si frigiditatii.

Planta dragostei – Branca ursului sau Ginsengul romanesc

Branca ursului este o planta cu proprietati curative cu efecte benefice manifestate preponderent asupra aparatului genital. Ea este cunoscuta drept “planta dragostei” pentru ca oamenii au folosit-o in tratarea sterilitatii, impotentei si frigiditatii.

Cum recunoastem Branca ursului?

Aceasta planta este inalta, are frunze mari de un verde inchis, are florile albe sau roz deschis si seminte late. Se gaseste in zonele de deal si de munte, in locurile luminoase dar si umede. Intreaga planta are proprietati curative, revigorante si tonice, insa florile si semintele au cel mai puternic efect. Rezultatele celor doua sunt spectaculoase, motiv pentru care Branca ursului a fost asemanata cu ginsengul.

Proprietati

Branca ursului stimuleaza activitatea secretoare a glandelor sexuale feminine si masculine, imbunatateste sistemul imunitar la nivelul aparatului genital, actioneaza ca un tonic general digestiv si nervos, este un puternic vasodilatator si antiseptic al organelor genitale, este antispastic digestiv si uterin, regleaza activitatea nervoasa, este vasodilatator periferic si hipotensiv.

Afectiunile care pot fi tratate cu Branca ursului

Afectiuni ale aparatului genital feminin

Planta dragostei stimuleaza activitatea ovariana (stimuleaza ovulatia), relaxeaza muschii vaginali si uterul, reduce anxietatea, creste libidoul si ajuta la reglarea menstruatiei. Cu ajutorul acestei plante se poate trata infertilitatea feminina cauzata de insuficienta ovariana, stimuland ovulatia. Branca ursului mai este folosita de femeile care au intrat in menopauza prematura, planta avand proprietatea de revitalizare a organismului, in unele cazuri reinstalandu-se din nou ciclul menstrual.

Branca ursului este o planta adjuvanta si in tratarea bolilor cu transmitere sexuala (gonoree, sifilis, chlamydia, candita etc.) dar si a anexitelor si a metroanexitelor. Prin stimularea vascularizarii, circulatia sangvina se intensifica, fapt ce ajuta la transportarea mai eficienta a substantelor cu efect antibiotic, antiviral sau antimicotic de la nivel genital.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri