IN ACEST ARTICOL:
Sfecla rosie este o planta minune: ea este cunoscuta in medicina naturista ca adjuvant in tratarea bolilor de ficat si de sange, pentru proprietatile sale de lupta impotriva cancerului, pentru continutul ridicat de vitamine, minerale si fibre care stimuleaza sistemul imunitar, energizeaza organismul si il echilibreaza si reduce procesul de imbatranire.
Sfecla rosie trateaza bolile de ficat

Sucul de sfecla rosie actioneaza ca un protector hepatic puternic, regenereaza celulele hepatice si stimuleaza functia hepatica. Consumul de sfecla rosie stopeaza evolutia bolilor cronice de ficat, atunci cand celulele evolueaza spre ciroza sau cancer hepatic, si ajuta in cazul persoanelor de steatoza (ficat gras).

Sfecla rosie: Tratament pentru bolile renale

Sucul de sfecla rosie si morcov este un puternic diuretic si protector al epiteliului renal, tine departe infectiile si reface tesutul afectat de infectii sau de caliculi.

Tratament pentru persoanele alcoolice

Datorita continutului de oligoelemente si vitamine ale sfeclei rosii, dependentii de alcool pot reduce nevoia organismului de a consuma alcool.

Sfecla rosie combate anemia

Sfecla rosie favorizeaza cresterea nivelului de hemoglobina din sange datorita continutului sau mare de fier. Pentru a trata anemia, se recomanda consumul zilnic de salata de sfecla rosie cruda, fiarta sau murata, alaturi de morcov ridichie neagra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sfecla roșie: Rețete și beneficii Conopida: Super-leguma cu mii de valențe! Beneficii și 6 rețete delicioase Cele mai bune și nutritive preparate de toamnă pe care să le consumi în această perioadă


Sfecla rosie: Tratament pentru stimularea imunitatii

Datorita faptului ca este o sursa bogata in vitamine, mai ales in Vitaminca C, sfecla rosie stimuleaza puternic sistemul imunitar, sistemul muscular, nervos si cardiovascular.

Sfecla rosie: Tratament pentru malformatiile congenitale

Datorita continutului sau ridicat de acid folic, sfecla rosie ajuta femeile insarcinate oferindu-le necesarul zilnic de acid folic pentru dezvoltarea sanatoasa a fatului.

Sfecla rosie combate arsurile la stomac

Pentru ca sfecla rosie este un puternic alcalin, ea reduce aciditatea gastrica. Previne si calmeaza durerile si arsurile gastrice daca este consumata sub forma de suc alaturi de cartofi cruzi si morcovi (500 ml de suc).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri