Pe langa culoarea vibranta si frunzele lucioase cu care se mandreste, spanacul este una din plantele cele mai benefice pentru organismul nostru.
Consumul de spanac previne malformatiile fatului
Datorita continutului sau de acid folic, spanacul este un aliment recomandabil femeilor insarcinate pentru ca previne malformatiile fetale si protejeaza sistemul nervos.
Cum consumam spanacul?
Spanacul se poate consuma crud, in salate, dar se si poate gati. De fapt, este recomandabil sa fie putin fiert, circa un minut, pentru a elimina acizii pe care ii contine si pentru a-i da gustul dulceag.
Sursa foto Front, Main, Interior 1, 2, 3, 4: Flickr.com
Garbo.ro iti recomanda mai multe articole pentru tine si sanatatea ta:
Garbo.ro te invita la comentarii: Voi consumati spanac?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Ciclul menstrual – de la dureri lunare, mituri, dezechilibre hormonale la stare de bine. Recomandări de la Claudia Buneci, expert în medicină feminină funcțională
Ciuperci Shiitake: Beneficii, utilizări și proprietăți
Ghid complet despre mangold: Beneficii, cultivare și rețete delicioase
Garbo
Ultima actualizare: 30 Noiembrie -0001 @ 12:11
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri