IN ACEST ARTICOL:
Pe langa culoarea vibranta si frunzele lucioase cu care se mandreste, spanacul este una din plantele cele mai benefice pentru organismul nostru.

Consumul de spanac previne malformatiile fatului

Datorita continutului sau de acid folic, spanacul este un aliment recomandabil femeilor insarcinate pentru ca previne malformatiile fetale si protejeaza sistemul nervos.

Cum consumam spanacul?


Spanacul se poate consuma crud, in salate, dar se si poate gati. De fapt, este recomandabil sa fie putin fiert, circa un minut, pentru a elimina acizii pe care ii contine si pentru a-i da gustul dulceag.

Sursa foto Front, Main, Interior 1, 2, 3, 4: Flickr.com

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole pentru tine si sanatatea ta:

Sfecla rosie, beneficii uimitoare pentru sanatate

Detoxifierea de primavara: 5 plante benefice pentru organismul nostru

15 Tratamente naturiste pentru detoxifierea ficatului

100 de alimente miraculoase pentru organism

Anemia - cum o tratam cu remedii naturiste

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

Garbo.ro te invita la comentarii: Voi consumati spanac?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ciclul menstrual – de la dureri lunare, mituri, dezechilibre hormonale la stare de bine. Recomandări de la Claudia Buneci, expert în medicină feminină funcțională Ciuperci Shiitake: Beneficii, utilizări și proprietăți Ghid complet despre mangold: Beneficii, cultivare și rețete delicioase

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri