Tratament naturist cu boabe de mustar
Inainte de masa, cu aproximativ jumatate de ora, se inghite cate o lingurita de boabe de mustar, intregi, cu apa.
Legumele si fructele care contin Vitamina B3, B6 si C
Aceasta vitamina ajuta la scaderea productiei unei enzime care determina cresterea colesterolului in organism. De asemenea, consumul de alimente care contin vitamina B3 ajuta la cresterea colesterolului „bun”. Ciupercile, tonul, pieptul de pui si somonul contin vitamina B3.
Si consumul de alimente care contin vitamina B6 ajuta la scaderea nivelului de colesterol din sange si previne bolile cardiovasculare. Aceste alimente sunt: conopida, usturoiul, bananele, ardeiul, mustarul etc.
Vitamina C este un antioxidant foarte bun care ajuta la prevenirea oxidarii colesterolului „rau” si stimuleaza metabolismul prevenind astfel depunerile de grasimi pe vasele de sange. Alimente precum broccoli, conopida, lamaie, spanac, rosii, ananas, cacao, varza, fructe de padure, ardei verde, portocale sau goji sunt o sursa buna de vitamina C.
Ceaiul de ventrilica
Se fac infuzii de ventrilica si se beau cate doua cani pe zi, timp de cel putin 30 de zile. Efectele sunt miraculoase!
Grasimile sanatoase
Nu toate grasimile sunt daunatoare corpului la fel cum nici tot colesterolul nu este rau pentru organismul nostru. Acizii grasi esentiali, adica Omega 3 si Omega 6, acidul linoleic si alfa-linoleic, ajuta la reducerea colesterolului „rau” si la cresterea celui „bun”. Acestea se gasesc in uleiul de masline, in carnea de peste si in general in fructe de mare, in nuci si alte seminte, in ulei de floarea soarelui, in avocado etc.
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice