IN ACEST ARTICOL:
Colesterolul este o componenta a metabolismului nostru care ajuta la o buna functionare a lui. Totusi, atunci cand colesterolul este mare, sanatatea noastra este pusa in pericol.

Fructele si legume care contin bioflavonoide si beta-caroten

Bioflavonoidele sunt pigmentii din fructe si legume si au efecte antioxidante, iar beta-carotenul este un alt antioxidant intalnit in produsele alimentare. Cele doua ajuta la scaderea nivelului de colesterol „rau” din organism si se intalnesc in alimente precum: ceapa rosie, cartofii dulci, salata verde, spanac, patrunjel, sparanghel, caise, broccoli etc.

Tratament naturist cu lamaie

Se stoarce o jumatate de lamaie intr-un pahar iar cealalta jumatate se pune la fiert intr-o jumatate de litru de apa. Se lasa pe foc pana se inmoaie coaja. Sucul proaspat cu ceaiul se amesteca si se bea jumatate seara si jumatatea dimineata, cu o jumatate de ora inainte de masa.

Persoanele care au colesterolul „rau” mare trebuie sa evite:

  • Alcoolul
  • Bauturile dulci carbogazoase
  • Carnea grasa
  • Carnea tocata
  • Mezelurile
  • Conservele
  • Ciocolata
  • Cafeaua
  • Condimentele picante
  • Muraturile
  • Maioneza
  • Ouale
  • Inghetata
  • Dulciuri
  • Samantana, branzeturi grase si lapte nedegresat
  • Unt

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole pentru tine si sanatatea ta:

Goji - fructul miraculos din Tibet

Sanatate din natura: 11 Beneficii sanatoase ale steviei romanesti

Beneficiile tamaduitoare uimitoare ascunse in sfecla rosie

Detoxifierea de primavara: 5 plante benefice pentru organismul nostru

15 Tratamente naturiste pentru detoxifierea ficatului

100 de alimente miraculoase pentru organism


Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri