Fructele si legume care contin bioflavonoide si beta-caroten
Bioflavonoidele sunt pigmentii din fructe si legume si au efecte antioxidante, iar beta-carotenul este un alt antioxidant intalnit in produsele alimentare. Cele doua ajuta la scaderea nivelului de colesterol „rau” din organism si se intalnesc in alimente precum: ceapa rosie, cartofii dulci, salata verde, spanac, patrunjel, sparanghel, caise, broccoli etc.
Tratament naturist cu lamaie
Se stoarce o jumatate de lamaie intr-un pahar iar cealalta jumatate se pune la fiert intr-o jumatate de litru de apa. Se lasa pe foc pana se inmoaie coaja. Sucul proaspat cu ceaiul se amesteca si se bea jumatate seara si jumatatea dimineata, cu o jumatate de ora inainte de masa.
Persoanele care au colesterolul „rau” mare trebuie sa evite:
- Alcoolul
- Bauturile dulci carbogazoase
- Carnea grasa
- Carnea tocata
- Mezelurile
- Conservele
- Ciocolata
- Cafeaua
- Condimentele picante
- Muraturile
- Maioneza
- Ouale
- Inghetata
- Dulciuri
- Samantana, branzeturi grase si lapte nedegresat
- Unt
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri