IN ACEST ARTICOL:
Dulce, picant, amar sau dulce-acrisor, toate aceste gusturi trebuie sa se regaseasca in alimentatia noastra deoarece contribuie la detoxifierea si mentinerea sanatatii organismului.

Comunicat de presa

Gusturi unice care ne condimenteaza vara

Aflati care sunt beneficiile alimentelor cu gust dulce, picant, amar sau acrisor!

Vara este un anotimp iubit de cei mai mulţi dintre noi nu atat pentru caldura care il caracterizeaza, cat pentru pentru gusturile variate la care avem acces.
Dulce, picant, amar sau dulce-acrisor, toate aceste gusturi trebuie sa se regaseasca in alimentatia noastra deoarece contribuie la detoxifierea si mentinerea sanatatii organismului.

Explozia de fructe si legume din timpul verii este pretextul perfect pentru a experimenta cele mai diferite gusturi la care putem visa…..gusturi care nu numai ca sunt delicioase dar sunt si hranitoare si bune pentru sanatatea noastra!

Gustul dulce - preferat de copilul din noi

Putem consuma alimente cu gust dulce in orice anotimp, atat timp cat sunt naturale si in cantitaţi moderate. Este recomandat sa consumam dulce in special in momentele in care ne simtim devitalizati si lipsiti de putere.

Pepenele rosu este unul dintre fructele preferate in timpul verii si are o multime de beneficii, printre care cel mai important efectul de detoxifiere interna organismului.Ne este recomandat sa consumam cu incredere pepene rosu intrucat acesta reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de hidratare si de vitaminizare pe timpul verii datorita faptului ca mai mult de 90% din compozitia sa este apa.

Gustul picant- deja lucrurile incep sa se incinga

Gustul picant e apreciat ca stimulent digestiv, acţioneaza ca un antibiotic natural al organismului.

Alimentul cel mai des asociat cu gustul picant este ardeiul iute, care reprezinta un stimulent si un antiseptic ce contine o mare cantitate de vitamina C si beta-caroten.

Daca il folosim in mancaruri, ardeiul iute poate determina si arderea rapida a grasimilor din corp. Ceea ce face posibila arderea grasimilor este capsaicina, componentul activ din ardeiul iute care il face picant. Marirea consumului de energie și diminuarea poftei de mancare sunt procesele pe care le stimuleaza capsaicina si care, la randul lor, ajuta la pierderea in greutate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri