Beneficii ale consumului de migdale
1 Vitamina E
Poate va intrebati de ce ne trebuie vitamina E? Vitamina E este unul din cei mai importanti si puternici agenti antioxidanti, care impiedica toate procesele degenerative celulare.
Imbatranirea este considerata si o consecinta a scaderii capacitatii de eliminare de catre organism a compusilor oxidanti.
Vitamina E este implicata in cresterea imunitatii si prin aceasta in profilaxia cancerului. Migdalele sunt un “izvor” de vitamina E.
Aproape 90% din cantitatea zilnica de vitamina E se poate asigura prin consumul a 100g de migdale, care sunt echivalentul a 26 mg de vitamina E!
2 Calciu
Migdalele asigura un sfert din doza zilnica recomandata de calciu. O cantitate de 100 g migdale aduc 250 mg de calciu.
sursa foto: sxc.hu
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară