Beneficii ale consumului de migdale
1 Vitamina E
Poate va intrebati de ce ne trebuie vitamina E? Vitamina E este unul din cei mai importanti si puternici agenti antioxidanti, care impiedica toate procesele degenerative celulare.
Imbatranirea este considerata si o consecinta a scaderii capacitatii de eliminare de catre organism a compusilor oxidanti.
Vitamina E este implicata in cresterea imunitatii si prin aceasta in profilaxia cancerului. Migdalele sunt un “izvor” de vitamina E.
Aproape 90% din cantitatea zilnica de vitamina E se poate asigura prin consumul a 100g de migdale, care sunt echivalentul a 26 mg de vitamina E!
2 Calciu
Migdalele asigura un sfert din doza zilnica recomandata de calciu. O cantitate de 100 g migdale aduc 250 mg de calciu.
sursa foto: sxc.hu
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice