Indicatii
Medicina Reglarii Fiziologice poate rezolva o intreaga serie de patologii feminine, printre care pot fi enumerate menstruatiile prelungite si cele dureroase, sindromul premenstrual si intermenstrual, hipofertilitatea sau chiar infertilitatea, sindromul ovarelor micropolichistice, manifestarile de dezechilibru in premenopauza si simptomatologia menopauzei.
De asemenea, au raspuns favorabil la terapiile medicinii reglarii fiziologice si urmatoarele afectiuni: bolile inflamatorii pelvine (terapie complementara), dezechilibrele hormonale, disfunctiile sexuale, premenopauza si menopauza (unde reglarea fiziologica este cheia tratamentului), afectiunile neoplazice (tratament complementar pentru refacerea echilibrului imunitar), precum si alte patologii, tratamentul fiind personalizat.
In afara de aceste patologii, Medicina Reglarii Fiziologice isi aduce un aport important in regenerarea organismului feminin prin terapii de detoxifiere si regenerare celulara si, nu in ultimul rand, trebuie de subliniat aportul deosebit al acestui tip de tratament in rezolvarea inestetismelor corporale si faciale. Homeomezoterapia (mezoterapia cu produse homeopate) poate imbunatati calitatea pielii fetei, gatului si mainilor, dar poate si indeparta adipozitati localizate.
Produsele folosite
Produsele utilizate in cadrul Medicinii Reglarii Fiziologice reprezinta o combinatie de principii si remedii homeopate, vitamine, minerale si microelemente necesare bunei functionari a organismului. De asemenea, hormonii naturali in doze homeopate sunt utilizati cu succes pentru substitutii hormonale fara efecte adverse, lipsa acestor efecte secundare fiind una din caracteristicile acestui tip de tratament.
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9