IN ACEST ARTICOL:
Slabitul nu inseamna o dieta nesanatoasa, nu inseamna un life-style nesantos! Daca incerci sa slabesti de ceva vreme si nimic nu pare sa dea rezultate, acestea ar putea fi motivele.

7. Fii realista

Cand tii o dieta este foarte important sa iti stabilesti standarde realiste in minte. Motivul pentru care s-ar putea sa nu slabesti „destul” ar putea fi acela ca uneori „destul”, este putin prea mult. Este important sa celebrezi micile victorii; pe termen scurt, aceasta atitudine te ajuta sa iti mentii spiritul optimist si sa iti atingi tinta ultima.

6. Trebuie sa mananci mai mult

Contrar falsei credinte populare, capcana in care am cazut cu toate pana acum – „pentru a slabi trebuie sa te infometezi”, de fapt trebuie sa manacam mai mult. Daca pur si simplu reduci brusc cantitatea de grasimi si calorii, nu faci decat sa iti infometezi corpul care va incepe sa stocheze rezerve care sa ii serveasca pentru o perioada lunga de timp. Este indicat sa mancam cu atentie, putin si des, nu sa ne auto-infometam, tulburand toate procesele metabolice ale corpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de pilates dezvăluie 10 metode prin care puteți arde zilnic mai multe calorii Sezon nou, început nou: Rutina de sport ideală pentru toamnă Alimente de care să ne ferim atunci când ținem post. Află care sunt acestea de la nutriționistul Șerban Damian

5. Micile concesii

Ai impresia ca iti urmaresti cu atentie alegerile alimentare, dar in acelasi timp te inseli singura fiind prea indulgenta in privinta anumitor gustari. Se intampla adesea aceasata, daca ai un stil de viata agitat. Este mai bine sa iti notezi un jurnal al dietei cu alimentele pe care ai voie sa le mananci si cele la care, in mod foarte strict, trebuie sa renunti, fara NICIO CONCESIE. Nu uita sa faci si miscare. Rezultatele, vei vedea, vor fi surprinzatoare.

4. Prea multe tentatii…

McDonald’s –ul din drumul spre casa, alunele din camera de conferinta, placinta adusa de colega de la birou… Mmmm, prea multe tentatii! Asta inseamna ca trebuie sa ai o vointa puternica si sa nu cazi prada ispitelor de peste zi.

Foto: Shutterstock.com, dieta

3. Exercitiile sunt ineficiente

Pentru ca de cele mai multe ori le facem „dupa ureche”, in loc sa consultam un profesionist. Este mai bine sa mergem la o sala de sport unde putem sa beneficiem si de sfaturile unui specialist.

Premenopauza: când nu mai slăbești ca în adolescență – sfaturi si recomandări de la specialist De ce este mai greu să slăbești după vârsta de 40 de ani. Cum poți să îți menții greutatea ideală. Cori Grămescu dezvăluie planul revoluționar prin care slăbești 30 de cm în talie în 6 luni

2. Nu esti deloc sincera cu tine

Uneori, abilitatea de a pierde din masa corporala depinde si de cat de multa energie si vointa investesti in acest demers. Daca a da inapoi putin de la dieta ta obisnuita si a incepe sa faci si mici plimbari este important pentru sanatate, totusi, nu ar trebui sa te astepti la rezultate radicale, atunci cand te asezi pe cantar…

1. Ai nevoie de ajutorul unui specialist

Daca ai incercat toate cele de mai sus si nimic nu a functionat, gandeste-te si la ajutorul unui specialist. Un medic nutritionist te poate ajuta sa descoperi care ar fi motivele medicale ce te impiedica sa pierzi in greutate si te poate ajuta sa abordezi metoda care ti se potriveste tie cel mai tare!

Ideea articolului via www.gizmocrazed.com

Foto main: Shutterstock.com; dieta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri