IN ACEST ARTICOL:
Descopera beneficiile uimitoare ale fructului Gac, un fruct ce a fost aclimatizat si pe teritoriul Roaniei. Ai consumat vreodata acest fruct? Daca nu, atunci ai toate motivele sa o faci.

Prin anii ’60 un procent ingrijorator de mare din populatia infantila din Vietnam suferea de afectiuni oftalmologice. Cum medicina nu evoluase atat de mult, copiii nu puteau urma tratamente medicamentoase pe termen lung, avand efecte toxice si, in plus, micutii nu tolerau pastilele, iar siropurile nu aveau rezultate satisfacatoare.

Antrenati in aceasta problema, o echipa de cercetatori au cautat alte solutii decat cele medicamentoase, incercand sa utilizeze secretele medicinei naturiste. Astfel ei au descoperit ca fructul Gac ar contine toate vitaminele si nutrientii de care micutii ar avea nevoie pentru o buna dezvoltare a sistemului vizual. Au introdus fructul Gac in alimentatia copiilor, iar rezultatele uimitoare au atras atentia lumii medicale asupra acestui fruct.

Fructul Gac – ce contine?

Fructul Gac se cultiva in special in tarile din Vest, purtand si numele de castravete amarui chinezesc. Acest fruct a fost aclimatizat si in Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Fructul care miroase a carne putredă, dar e aur pentru sănătate. Ai avea curaj să îl mănânci? Sănătos și savuros! Fructul dulce pe care îl pot consuma și diabeticii Ce legătură există între mărul lui Adam și personalitatea unui bărbat?

Fructul Gac prezinta numeroase substante active, vitamine si minerale, calitatile sale fiind inca cercetate in laboratoarele de specialitate. Fructul Gac ramane inca o provocare in medicina, multe din efectele sale nu au putut fi inca explicate stiintific. Se pare ca acest fruct contine unele substante foarte active de care medicina are mare nevoie, astfel incat cercetarile in jurul acestui fruct-minune sunt in plina desfasurare in zilele noastre.

Fructul Gac – beneficii pentru sanatate

Fructul Gac contine o concentratie in vitamina C de 40 de ori mai mare decat a portocalelor, este mai bogat in licopen (antioxidant care da culoarea rosie) de 70 de ori decat rosiile, contine de 10 ori mai mult beta-caroten decat morcovii si de 40 de ori mai multa zeaxantina decat porumbul.

Foto: Fructul Gac beneficii @Shutterstock.com

De ce să mănânci o banană înainte de culcare! Beneficii neștiute pentru organismul tău Macarons - rețetă originală și sfaturi pentru preparare Terci de ovaz - Rețetă, beneficii și variante delicioase

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri