IN ACEST ARTICOL:
Anghinarea este una dintre cele mai cunoscute plante din regiunea mediteraneana, fiind utilizata nu doar in gastronomie, ci si in scopuri medicinale datorita proprietatilor curative extrem de variate.


Reducerea nivelului de colesterol

Nivelul ridicat de cianina din compozitia anghinarei asigura un nivel scazut al colesterolului LDL prin stimularea eliminarii grasimilor si mai mult decat atat, ajuta la mentinerea unei valori constante a colesterolului benefic. Datorita actiunii intensive a anghinarei asupra grasimilor din organism, aceasta planta determina si buna functionare a sistemului cardiovascular, care este in corelatie directa cu nivelul grasimilor din sange.

Actiune puternic antioxidanta

Anghinarea se afla printre plantele cu cea mai bogata compozitie in antioxidanti, clasandu-se pe locul 7 dintr-o serie de peste 1000 de alimente cu rol in detoxifierea organismului. Astfel, aceasta asigura protectia impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi si a depunerilor de grasime la nivelul vaselor de sange, previne imbatranirea celulelor, scade riscul instalarii obezitatii si stimuleaza imunitatea.

Prevenirea hipertensiunii arteriale

Un alt nutrient important continut de anghinarea este potasiul, unul dintre mineralele cu beneficii vitale asupra sistemului cardiovascular si secretiei optime a bilei.

Anghinarea poate fi consumata si sub forma de supliment, obtinut prin extractia naturala a acestei plante. Produsul Anghinare de la Ropharma contine acest ingredient-cheie si este imbunatatit cu stearat de magneziu e.

Vezi mai multe produse naturiste pe baza de anghinare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri