IN ACEST ARTICOL:
Sa ne tratam racelile prin mijloace blande, dar foarte eficiente si sa ne bucuram de puterea binefacatoare a plantelor medicinale.

Comunicat de presa

Primavara nu aduce cu ea doar zile insorite, ci si variatii bruste de temperatura. Asa se face ca, iata, nici acum nu scapam de raceli si faringite, insotite de dureri in gat, nas infundat, rinoree, stranut. Iar daca pe parcursul iernii am mai apelat la medicamente pentru a calma aceste simptome, macar acum, cand natura revine la viata, sa ne tratam prin mijloace blande, dar foarte eficiente datorita puterii binefacatoare a plantelor medicinale.

Uleiurile din plante – balsam pentru gat

Durerea de gat este cel mai frecvent simptom al infectiilor respiratorii. In majoritatea cazurilor, este vorba despre o inflamare dureroasa a amigdalelor si faringelui. Principalele cauze ale durerilor de gat sunt infectiile cu virusuri, bacterii sau factorii agresivi precum respiratia pe gura, poluarea, chimicalele. Cand agentii patogeni ajung la nivelul gatului, iar imunitatea noastra este slabita, demareaza procesul de inflamare. Dilatarea vaselor de sange de la nivelul mucoasei determina aparitia edemului. Din aceasta cauza apar senzatiile de mancarime in gat, de uscaciune a gurii si gatului, roseata. Pe masura ce virusurile sau bacteriile incep lupta cu mucoasa locala si celulele imunitare, apar leziuni ale mucoasei care determina durere, dificultati la inghitire si vorbire.

Ce putem face?

1. Sa protejam si sa umidificam mucoasa
2. Sa stimulam imunitatea si sa invingem virusurile si bacteriile
3. Sa oprim inflamatia si sa indepartam durerea
4. Sa stimulam procesul de regenerare

Cum tratezi racelile cu solutii 100% naturale

Foto: Ulei de galbenele, Shutterstock

Solutia naturala care indeplineste toate aceste proprietati o reprezinta uleiurile din 3 plante medicinale: galbenelele, catina si bergamota.

1. Uleiul de galbenele – are efect antiinflamator si actiune antialergica. Reduce durerea, opreste raspandirea infectiei, reduce mancarimea, indeparteaza disconfortul la inghitire si accelereaza procesul de vindecare.

2. Uleiul de catina – are efect antibacterian si antiinflamator, stimuleaza procesul de regenerare. Actioneaza asupra bacteriilor, reduce durerea si raspandirea infectiei, reduce edemul, senzatia de mancarime, indeparteaza disconfortul la inghitire.

3. Uleiul de bergamota – stimuleaza imunitatea si actioneaza ca un agent de racire. Reduce disconfortul la nivel local si accelereaza procesul de regenerare.

Foto homepage: Ulei raceala, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri