4. Consumati in fiecare zi legume cu frunze de culoare verde inchis si radacinoase cum sunt cresonul, brocoli, spanacul, fasolea verde, mazarea, ardeii, morcovii, cartofii dulci,
Foto: Shutterstock.com; spanac
5. Mancati cereale integrale cum sunt orezul brun, meiul, orzul, ovazul, graul integral, proumbul, quinoa, painea si pastele fainoase integrale.
Foto: Shutterstock.com; biscuiti din cereale integrale, biscuiti
6. Beti sase pahare de apa, suc de fructe diluat, ceai de plante medicinale sau fructe.
Foto: Shutterstock.com; apa, pahar cu apa
7. Mancati mancare naturala, nepreparata, cat mai des cu putinta.
Foto Shutterstock.com; hrana naturala, mancare sanataoasa
8. Adaugati in dieta multivitamine, minerale si 1000 mg de vitamina C.
Foto: Shutterstock.com; multivitamine, vitamina C
9. Evitati consumul de alimente prajite, fripte, precum si grasimile hidrogenate.
Foto: Shutterstock.com; cartofi prajiti
10. Evitati sa consumati orice forma de zahar, alimentele rafinate sau preparate cu aditivi chimici si reduceti consumul de alcool, cafea sau ceai negru – nu beti mai mult de o bautura pe zi (de exemplu, un pahar de vin pe zi, o jumatate de halba de bere sau o tarie)
Foto: Shutterstock.com; dulciuri; zaharoase
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural