3. Incepe de la picioare, apoi catre coapse.
4. Este important sa efectuezi periajul intotdeauna inspre inima, fiindca fluidul limfatic circula prin corp in acea directie.
5. Periaza-ti si bratele, cu miscari ample.
6. Apoi periaza stomacul, efectuand miscari circulare si mergi catre piept. Ajungand in aceasta zona mai sensibila, este bine sa efectuezi miscari gentile.
7. Pe spate periaza-te in sensul invers fata de inima, de la gat inspre mijloc. Iti va fi mai utila o perie cu un maner lung pentru aceasta zona.
8. Nu peria niciodata o zona inflamata a pielii.
9. Dupa acest periaj uscat, poti sa mergi la dusul obisnuit pentru a indeparta celulele moarte. Nu e nevoie sa folosesti sapun, fiindca dupa indepartarea stratului de celule moarte, pielea este acum noua si curata. Si mai mult decat atat, dupa activarea pielii, nu vrei sa iti incarci din nou porii. Poti folosi un sapun delicat, natural pentru anumite zone mai sensibile sau pentru zona intima.
10. Un alt mod eficient de activare a pielii este sa alternezi apa calda si apa fierbinte in dus.
Nota: Prima data cand efectuezi acest procedeu al periajului uscat, este posibil sa te simti inconfortabil. Este bine sa actionezi cu blandete, pana pielea se obisnuieste. Este de asemenea important sa iti speli peria o data la 1-2 saptamani cu un sapun delicat si apa calduta.
Un articol via www.collective-evolution.com
3 retete ca sa scapi de celulita!
50 de curiozitati fascinante despre CORPUL UMAN!
Goji, FRUCTELE MIRACULOASE pentru frumusete si fericire
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri