IN ACEST ARTICOL:
"Otetul de foc" este un eficient remediu natural antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar ce are minunata capacitate de a stimula organismul sa lupte impotriva virusilor. Datorita ingredientelor sale proaspete si a efectelor extraordinare ale acestora, “otetul de foc” are un efect tonic extrem de puternic

Super Remediul Tonic al Sistemului Imunitar

Aceasta reteta naturista circula de mult timp in lumea internetului si este cunoscuta de expertii naturisti pentru abilitatea sa de a preveni raceala sau simptomele gripei, dar si de a scurta durata acestora. Despre “super tonicul maestru” se spune si ca este unul dintre cele mai bune remedi pentru a tine departe racelile si gripa in mod natural, dar si pentru a-ti intari sistemul imunitar.

Foto: Ghimbir, Usturoi, Ardei iute @Shutterstock

Datorita ingredientelor sale proaspete si a efectelor extraordinare ale acestora, “otetul de foc” are un efect tonic extrem de puternic. Capacitatea sa de a intari organismul si de a preveni aparitia virusurilor si a racelilor nu trebuie subestimata. “Otetul de foc” este un eficient remediu natural antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar si are minunata capacitate de a stimula organismul sa lupte impotriva virusilor. Se spune chiar ca ajuta in tratarea acelor infectii care se incapataneaza sa reziste antibioticelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Conopida: Super-leguma cu mii de valențe! Beneficii și 6 rețete delicioase Ghid complet despre hamsie și rețete delicioase de hamsii prăjite Top 10 rețete tradiționale românești - Mâncăruri autentice din bucătăria noastră

Ingrediente:

- o parte catei de usturoi tocati

- o parte ceapa alba proaspata, tocata (sau ceapa care ustura)

- o parte radacina de ghimbir proaspat, ras

- o parte radacina proaspata de hrean, rasa

- o parte ardei iute cayenne proaspat, tocat si/ sau ardei jalapeno, ardei serrano, ardei habanero (puteti opta pentru orice combinatie de ardei rosu usturat; cu cat mai iute, cu atat mai bine).

- otet din cidru de mere (de preferinta sa fie organic, nefiltrat, obtinut prin metode traditionale de fermentare a merelor intr-un butoi de lemn)

Preparare:

Dupa ce ai tocat sau dat prin razatoare ingredientele solide si proaspete pe care le-am mentionat mai sus (usturoi, ceapa, ghimbir, hrean, ardei iute), pune-le intr-un borcan in cantitate egala astfel incat acesta sa se umple trei sferturi. Adauga apoi peste ele otet din cidru de mere pana cand vei acoperi ingredientele integral si borcanul se va umple. Inchide ermetic borcanul cu un capac si lasa-l timp de 14 zile (2 saptamani) intr-un loc intunecos, ferit de razele directe ale soarelui. Agita sau amesteca continutul in fiecare zi (o data pe zi este suficient) pentru ca ingredientele sa se amestece bine si sa interactioneze unele cu altele.

Ciorbă de burtă: Rețeta tradiționala românească și secrete de preparare Dulceața de ardei iute - o explozie de arome dulci-picante. Rețeta tradițională, dar și alte variante delicioase Prăjitură cu mere - rețetă delicioasă și ușor de preparat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri