Reteta doctorului Hristo Mermerski: Ingrediente
- 15 lamai (bio)
- 12 capatani de usturoi proaspat (bio, de tara)
- 1 kg de miere (organica, nepasteurizata)
- 400 grame de grau bio germinat (incoltit)
- 400 grame de nuci proaspat sparte
Prepararea graului incoltit:
Foto: science photo / Shutterstock
Puneti intr-un vas cele 400 de grame de grau. Turnati apa peste ele si lasati-le sa stea asa peste noapte. Dupa aproximativ 10-12 ore, strecurati apa cu un tifon curat sau o sita marunta, spalati graul si din nou strecurati-l cu ajutorul tifonului/ sitei. Puneti graul uscat intr-un vas si lasati-l sa stea acolo timp de 24 de ore. Veti obtine germeni de grau de 1-2 milimetri lungime.
De asemenea, daca nu reusiti sa preparati graul incoltit sau timpul nu va permite, il puteti procura din supermarketuri sau din magazinele cu produse naturiste.
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9