Reteta doctorului Hristo Mermerski: Ingrediente
- 15 lamai (bio)
- 12 capatani de usturoi proaspat (bio, de tara)
- 1 kg de miere (organica, nepasteurizata)
- 400 grame de grau bio germinat (incoltit)
- 400 grame de nuci proaspat sparte
Prepararea graului incoltit:
Foto: science photo / Shutterstock
Puneti intr-un vas cele 400 de grame de grau. Turnati apa peste ele si lasati-le sa stea asa peste noapte. Dupa aproximativ 10-12 ore, strecurati apa cu un tifon curat sau o sita marunta, spalati graul si din nou strecurati-l cu ajutorul tifonului/ sitei. Puneti graul uscat intr-un vas si lasati-l sa stea acolo timp de 24 de ore. Veti obtine germeni de grau de 1-2 milimetri lungime.
De asemenea, daca nu reusiti sa preparati graul incoltit sau timpul nu va permite, il puteti procura din supermarketuri sau din magazinele cu produse naturiste.
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice