David Servan-Schreiber: Reguli non-alimentare impotriva cancerului
13. Cultiva fericirea ca pe o gradina: Asigura-te ca faci un lucru pe care il iubesti in majoritarea zilelor (si nu trebuie neaparat sa iti ia mult timp).
14. Implica-te: Descopera ce anume poti face pentru a si oferi ceva comunitatii locale de care apartii, apoi ofera.
15. Adu-ti aminte sa respiri: Invata o tehnica de baza pentru a te relaxa si a respira astfel incat sa scoti afara din energia negativa pe care o simti atunci cand esti stresat.
Foto: pathdoc /Shutterstock
16. Contacteaza oamenii (si atinge pe cineva!): Contacteaza cel putin doi prieteni pentru sprijin (logistic si emotional) in vremuri de stres, chiar daca este prin intermediul internetului. Iar daca sunt la un brat distanta, fa un pas inainte si imbratiseaza-i. Des!
17. Evita substantele chimice nocive. Evita expunerea la substantele contaminante comune din locuinta. Foloseste produse de curatenie organice sau poarta manusi. Nu incalzi lichidele si mancarea in recipiente din plastic. Evita cosmeticele cu parabeni si substante nocive. Nu folosi pesticide chimice in casa sau gradina ta. Schimba-ti tigaile si cratitele de teflon. Filtreaza-ti apa de la robinet (sau foloseste apa imbuteliata) daca traiesti intr-o zona contaminata; nu iti tine telefonul mobil aproape de tine cand este deschis.
18. Expune-te putin la soare in fiecare zi. Incearca sa te expui cel putin 20 de minute la soare in fiecare zi (expune-ti trunchiul, bratele si picioarele), fara protectie solara, dimineata pana in 10 sau dupa-amiaza dupa orele 18.
19. Fa miscare fizica. Fa-ti timp sa faci miscare, indiferent ca ne referim la mers, la dans sau la alergat. Incearca sa faci 30 de minute de activitate fizica cel putin 5 zile pe saptamana. Alege o activitate care iti face placere; daca te si bucura, foarte probabil ca vei face din ea un obicei.
Sursa: Huffingtonpost.com
Foto homepage: margouillat photo /Shutterstock
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară