IN ACEST ARTICOL:
Anghinarea este o planta speciala, cu proprietati remarcabile, iar ceaiul de anghinare ajuta la reglarea secretiei biliare si la protejarea ficatului.

Ceaiul de anghinare: cum se prepara, cum se consuma

Foto: Tolikoff Photography /Shutterstock

Intr-o cana de 200 ml, puneti o lingurita de frunze de anghinare ceai. Adaugati apoi 200 de ml de apa clocotita si lasati la infuzat timp de 10-15 minute, acoperind vasul. Il puteti strecura apoi si consuma cand nu mai este fierbinte.

O alta proportie corecta este cea de 500 ml de apa clocotita la 1 lingura frunze de anghinare.

Se consuma 2-3 cani de ceai de anghinare pe zi.

Atentie! Nu consumati ceaiul de anghinare daca suferiti de obstructie biliara, de insuficienta hepatica grava sau daca aveti o sensibilitate la aceasta planta. Evitati sa consumati ceai de anghinare in sarcina sau daca alaptati.

Garbo iti recomanda si articolele:

Anghinarea, planta care vindeca bolile de ficat si previne cancerul

Anghinarea - remediu minune in tratarea colesterolului marit
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri