Ceaiul de anghinare: cum se prepara, cum se consuma
Foto: Tolikoff Photography /Shutterstock
Intr-o cana de 200 ml, puneti o lingurita de frunze de anghinare ceai. Adaugati apoi 200 de ml de apa clocotita si lasati la infuzat timp de 10-15 minute, acoperind vasul. Il puteti strecura apoi si consuma cand nu mai este fierbinte.
O alta proportie corecta este cea de 500 ml de apa clocotita la 1 lingura frunze de anghinare.
Se consuma 2-3 cani de ceai de anghinare pe zi.
Atentie! Nu consumati ceaiul de anghinare daca suferiti de obstructie biliara, de insuficienta hepatica grava sau daca aveti o sensibilitate la aceasta planta. Evitati sa consumati ceai de anghinare in sarcina sau daca alaptati.
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate