Rețetă de salată de alge
Această salată este răcoroasă și revigorantă, putând asorta multe preparate.
- 200 gr alge marine deshidratate
- 100 gr urechi de lemn deshidratate
- 10 gr semințe de susan
- 30 ml de sos de soia
- 30 ml de oțet chinezesc
- Opțional 10 ml sos chilli
Mod de preparare: se lasă algele și urechile de lemn la hidratat, aproximativ 30 minute, apoi se vor pune într-o strecurătoare și se vor spăla cu grijă.
Apoi se taie sub formă de tăiței algele hidratate și spălate. Se pun algele și urechile de lemn într-un bol și se adaugă peste ele semințele de susan, chilli, sosul de soia și oțetul chinezesc. Se vor amesteca ingredientele, după care vom lăsa salata de alge la rece pentru o oră. În acest timp algele și ciupercile vor absorbi aromele delicioase ale sosurilor folosite.
Poftă bună!
Foto: pixabay.com
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate