Cu siguranță ai auzit despre beneficiile detoxifierii organismului, acțiune asigurată în principal de ficat, rinichi, colon, plămâni și piele. Însă probabil nu ai auzit și de detoxifierea sanguină și de numeroasele beneficii rezultate în urma acestui proces.

Află în continuare ce presupune acest tip de detoxifiere, de ce și când este necesar, dar și cum te poate ajuta suplimentul alimentar HEMODETOX®!

Despre detoxifierea sanguină

Detoxifierea sanguină se poate considera un proces secundar de detoxifiere, care sprijină organismul în vederea eliminării directe și rapide a diverselor toxine (provenite din surse precum alimente, medicamente, produse de uz casnic sau cosmetic, poluare). Această funcție vine în ajutorul principalelor funcții responsabile cu detoxifierea la nivelul organismului: funcția hepatică și cea renală. Astfel, o bună detoxifiere duce la beneficii precum creșterea nivelului de energie, susținerea sistemului imunitar, ameliorarea inflamației și reducerea riscului apariției bolilor cronice asociate acumulării de toxine în corp (cancer, diabet, boli cardiovasculare).

Pe lângă susținerea funcției generale, detoxifierea sanguină este esențială pentru purificarea sângelui, asigurând o eliminare rapidă și directă a agenților patogeni din sânge. Acest tip de terapie se utilizează în principal în trei domenii clinice: îngrijire critică (plasmafereză pentru eliminarea toxinelor), insuficiență a organelor (hemodializă pentru insuficiență renală) și ameliorarea simptomelor asociate tulburărilor metabolice și imunitare (imunoabsorbție).

Acest proces este esențial în cazuri de acumulare a toxinelor în sânge. Cele mai frecvente simptome asociate acestei probleme sunt: gastrointestinale (indigestie, constipație, balonare, greață, disconfort abdominal); dermatologice (erupții cutanate, eczeme, dermatite, acnee); mentale (oboseală, lipsă de energie, epuizare, anxietate, ceață mentală). De asemenea, alte semne includ imunitate scăzută (creșterea frecvenței infecțiilor), păr și unghii fragile, icter, respirație urât mirositoare.

Astfel, detoxifierea sanguină asigură curățarea și susținerea sistemului circulator și funcționarea optimă a organismului – în special a organelor responsabile cu procesul de detoxifiere. În acest scop, specialiștii recomandă un stil de viață sănătos: hidratare adecvată (cel puțin 2 litri de lichide pe zi, în principal apă); alimentație sănătoasă (în special alimente bogate în antioxidanți, fibre și probiotice și cele care susțin sănătatea ficatului, evitând alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi saturate); exerciții fizice regulate (de la mersul pe jos la practicarea unui sport); odihnă adecvată (7-9 ore de somn pe noapte); reducerea expunerii la toxine (fumat, alcool, substanțe chimice).

Hemodetox®

În completarea unui stil de viață sănătos, poți adăuga și consumul de suplimente alimentare, iar pentru detoxifierea sanguină, cea mai bună soluție este Hemodetox®! Acest supliment 100% natural are la bază o formulă cu extracte de plante care susțin în special detoxifierea sângelui, pe lângă alte beneficii pentru sănătate. Ingredientele acestui produs sunt următoarele:

- extract din rădăcină de Manjistha (Rubia cordifolia): plantă ayurvedică cu rol de purificator sanguin și stimulator al sistemului limfatic, susține eliminarea toxinelor și îmbunătățește circulația sângelui;

- extract din frunze de Urzică albă moartă (Laminum album): proprietăți antiinflamatoare și diuretice, susține funcția imunitară și renală și promovează eliminarea toxinelor prin urină;

- extract din fructe de Amla (Phyllanthus emblica): proprietăți antioxidante, susține funcția renală și hepatică, reduce nivelurile de colesterol și sprijină sănătatea cardiovasculară;

- extract din rădăcină de Brusture (Arctium lappa): proprietăți antiinflamatoare, contribuie la purificarea sângelui, detoxifierea ficatului și tratarea afecțiunilor cutanate;

- extract din părți aeriene de Păpădie (Taraxacum officinale): proprietăți diuretice și detoxifiante, susține eliminarea toxinelor prin stimularea producției de bilă și creșterea diurezei;

- extract din Giloy (Tinospora sinensis): proprietăți imunostimulatoare și detoxifiante, contribuie la purificarea sângelui, îmbunătățirea funcției hepatice și protejarea împotriva infecțiilor;

- extract din rădăcină de Urzică (Urtica dioica): proprietăți diuretice, imunostimulatoare și antiinflamatoare, susține detoxifierea sângelui și funcția renală;

- extract din părți aeriene de Busuioc sfânt (Ocimum basilicum): proprietăți antiinflamatoare și antioxidante, susține purificarea sângelui, detoxifierea generală și sănătatea digestivă și cardiovasculară;

- extract din frunze de Neem (Azadirachta indica) – proprietăți antibacteriene, antifungice și detoxifiante, contribuie la purificarea sângelui și îmbunătățirea funcției hepatice.

Beneficiile Hemodetox®

Datorită amestecului optim de extracte naturale, Hemodetox® prezintă numeroase beneficii pentru sănătate, însă principalele se axează pe sistemul circulator, detoxifiere (și a organismului, și a sângelui) și susținere cardiovasculară.

Hemodetox® este un bun purificator sanguin, cu acțiune puternică și eficientă de detoxifiere a sângelui. Astfel, îmbunătățește circulația sângelui și, de asemenea, stimulează sistemul limfatic pentru extra susținere privind detoxifierea. De asemenea, susține și îmbunătățește sănătatea cardiovasculară, reducând și echilibrând și nivelurile de colesterol.

Acest supliment contribuie și la stimularea și îmbunătățirea funcției generale de detoxifiere a organismului, susținând funcția hepatică și cea renală, dar și cea excretorie, pentru eliminarea toxinelor prin urină. În plus, prezintă proprietăți puternice antioxidante și antiinflamatoare, pentru o bună detoxifiere a ficatului. Iar suplimentar, oferă sprijin optim digestiei pentru susținere detoxifierii, ajutând la stimularea producției de bilă.

Mixul natural de plante asigură și o puternică acțiune imunostimulatoare. Acest produs induce și susține apoptoza (auto-distrugerea) celulelor bolnave. De asemenea, sprijină activ funcția imunitară a organismului, asigurând o bună protecție împotriva infecțiilor (mai ales în cazul persoanelor cu imunitate slăbită). Nu în ultimul rând, prezintă și proprietăți benefice pentru piele: îmbunătățește sănătatea generală a pielii și susține tratarea afecțiunilor cutanate (acnee, eczemă, dermatită).

Hemodetox® este suplimentul de care ai nevoie pentru a susține detoxifierea sănătoasă a organismului și, mai mult, curățarea și purificarea sângelui. Bucură-te de un corp sănătos printr-o metodă simplă, dar naturală și extrem de eficientă!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri