5 / 11

Patrunjel

Patrunjelul consumat crud, in salate, sau sub forma de ceai, ajuta la detoxifierea colonului si rinichilor.

Pentru ceaiul de patrunjel se folosesc cateva legaturi de patrunjel verde, se spala bine, se maruntesc cu mana si se pun la fiert in doi litri de apa plata  si se fierb inca 5 minute dupa ce apa a dat in clocot. Apoi, se lasa la racit, se filtreaza si se pastreaza la frigider, intr-un recipient de sticla.

Se bea zilnic cate un pahar din acest ceai, la aceeasi ora, pe stomacul gol!

 

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

 

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

 sursa foto: sxc.hu

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri