• cotorul verde al rosiei nu se va consuma deoarece contine o substanta toxica existenta in toate legumele din clasa, solanina
• bulionul din comert poate contine pana la 2% sare drept conservant, ceea ce inseamna 20 de grame de sare la un litru
• nu conservati bulionul folosind aspirina si nici benzoat de sodiu deoarece acestia prezinta risc cancerigen (aspirina ca si conservant este cancerigena deoarece prin metabolizare formeaza acidul hidroxi-benzoic)
• evitati tomatele murate (gogonelele) fiindca, prin fermentare, acestea genereaza histamina (principala substanta pro-alergica) care prin metabolizare produce nitrozoderivati cancerigeni; orice aliment murat devine acid, determinand pierderi de calciu din organism pentru corectarea PH-ului
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9