• cotorul verde al rosiei nu se va consuma deoarece contine o substanta toxica existenta in toate legumele din clasa, solanina
• bulionul din comert poate contine pana la 2% sare drept conservant, ceea ce inseamna 20 de grame de sare la un litru
• nu conservati bulionul folosind aspirina si nici benzoat de sodiu deoarece acestia prezinta risc cancerigen (aspirina ca si conservant este cancerigena deoarece prin metabolizare formeaza acidul hidroxi-benzoic)
• evitati tomatele murate (gogonelele) fiindca, prin fermentare, acestea genereaza histamina (principala substanta pro-alergica) care prin metabolizare produce nitrozoderivati cancerigeni; orice aliment murat devine acid, determinand pierderi de calciu din organism pentru corectarea PH-ului
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate