• cotorul verde al rosiei nu se va consuma deoarece contine o substanta toxica existenta in toate legumele din clasa, solanina
• bulionul din comert poate contine pana la 2% sare drept conservant, ceea ce inseamna 20 de grame de sare la un litru
• nu conservati bulionul folosind aspirina si nici benzoat de sodiu deoarece acestia prezinta risc cancerigen (aspirina ca si conservant este cancerigena deoarece prin metabolizare formeaza acidul hidroxi-benzoic)
• evitati tomatele murate (gogonelele) fiindca, prin fermentare, acestea genereaza histamina (principala substanta pro-alergica) care prin metabolizare produce nitrozoderivati cancerigeni; orice aliment murat devine acid, determinand pierderi de calciu din organism pentru corectarea PH-ului
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural