de 3zile fetita mea are diaree si face febra .am fost cu ea la doctor ieri si mi-a spus pediatra sa ii dau regim pt ca a facut din cauza alimentatiei necorespunzatoare greutatii ei i-am dat prea multa mancarica la o masa si grea pt ea si s-a deranjat.eu pana sa ma duc cu ea la pediatru ma duceam la medicul de familie unde mi=am inscris si fetita dar rau am facut pt ca la 9luni are 7kg si nu stiam de ce si pana la urma m-am decis cand am vazut ca este deranjta la stomacel si m-am ingrijorat pt ca este slabuta si daca mai este si bolnavioara slabeste si ea daca este sub greutatea normala sa nu ajung cu ea la perfurzii si m-am decis sa o schimb stiu ca este cam tarziu dar sper sa o pun pe picioare cu ajutorul pediatrei care sunt tare multumita de ea.astazi i-am dat numai regim(ceai de menta cu smecta,debridat si mucilagiu)de dimineat i-am dat lapte dar l-a vomat si mi-a spus sa nu ii mai dau astazi lapte.s-a mai confruntat cineva cu diaree si ce ati facut? | ||
maria_serafim Postat pe 25 Martie 2009 18:47 |
||
---|---|---|
Buna.Eu nu m-am confruntat cu asa ceva din fericire dar nepoata mea a avut aceleasi simptome cand a facut enterocolita.I-ai facut analizele de sange? | ||
andre_david Postat pe 25 Martie 2009 18:57 |
||
enterocolita am avut noi:toata analizele au iesit bune, dar andrei facea diaree si se deshidratase, l-am internat, astat la perfuzii si antibiotic 5 zile si a trecut | ||
|
||
ruschita Postat pe 25 Martie 2009 19:24 |
||
nu i-am facut analize pt ca pediatra nu mi-a spus deocamdata sa urmez tratamentul acasa si in caz ca nu se amelioreaza ma trimite la spital.tinem legatura la telefon astazi am sunato dupa fiecare masa a fetitei sa imi explice ce fac mai departe si daca intervine ceva pana maine sa o sun evntual daca mai vomita ca dupa ce i-am dat regim nu a mai vomat si maine dimineata ii dau lapte 5minute sa suga si restul mucilagiu dupa care tot asa o sun sa vada cum se prezinta am preferat sa o tratez acasa pt ca ea a avut enterocolita la 1luna si 2sapt am fost internata atunci pt ca a fost ceva mai grav facea scaune cu sange si am chemat salvarea si ma internat.eventual o sa-i fac analize dupa ce se face bine sau daca nici maine nu se amelioreaza ne internam si ii fac analize. | ||
maria_serafim Postat pe 25 Martie 2009 19:24 |
||
am stat pe regim alimentar atunci: san (dar eu mancam numai constipacios: paine, branza , ceapa, banane, biscuiti fara crema, ceai de menta neindulcit, orez, morcov, carne fiarta sau gratar, si tot ce poate iesi din asta:mancariru gatite din asa ceva), si pe langa san tot din aste avea si el voie (paine, carne, pilaf...) | ||
ruschita Postat pe 25 Martie 2009 19:26 |
||
Tot cu perfuzii si antibiotic a fost tratata si nepoata mea dar ea si-a revenit mai greu.Multa sanatate! | ||
andre_david Postat pe 25 Martie 2009 19:27 |
||
plus hidrasec (juma de plis pe zi), si biotics (un plic pe zi), dar la andrei mergea si enterol sau enterolactis sau ecoflorina pt inchegarea scaunelor | ||
ruschita Postat pe 25 Martie 2009 19:37 |
||
Pana la urma ne-am internat in spital pt ca tratamentul dat acasa nu a avut efect si ne-am internat in spital foarte deshidratata si anemica a facut gastroenterocolita a luat un virus sau de la alimentatie.Am venit acasa sanatoase si speram sa nu mai facem vreodata. : | ||
maria_serafim Postat pe 30 Martie 2009 18:30 |
||
ma bucur ca pana la urma s-a rezolvat dar imi si pare rau ca ati ajuns la spital si noi ne-am confruntat cu diaree dar eu cum sunt mai "speriata" sa zic asa am sunat-o pe doctorita de la primul scaun si mi-a zis asa fara lapte o zi iti dai seama ca a fost cam nasol pentru sebi ca el e alaptat la san si toata ziua ceai de menta +1plic de hidrasec dizolvat + regim ( 1 mana de orez+2 morcovi+1 banana fiarta +2 cani de apa totul mixat)asta i-am dat o zi iar noaptea titi a doua zi a facut tare iar apoi iar moale a treia zi iar regim si uite asa vreo 5 zile pana i-a trecut definitiv era ciudat ca facea o data diaree iar apoi 2 scaune normale totul s-a intamplat cand i-au dat dintisorii de sus acum la canini sau la maselute suntem pregatiti pupici si multa sanatate | ||
SEBY1YEAR Postat pe 4 Aprilie 2009 13:58 |
||
salutare mamici am si eu o rugaminte la voi daca a patit cineva cu bb.Luni a facut 6 scaune dar nu fff moi si seara febra 38 . are 3 luni si 2 saptamini si 5800. de vineri iam bagat completare la ora 3 50 ml de novalac ar. marti mia facut doar 3 sacune dar verzi si cu muci stie cineva de ce?????? va rog un raspuns daca a patin cineva asa ceva . in rest e alimentata doar la san. doct mia zis sa ii dau hidrasec si am facut analize la sacun maine primim rezultatul. febra nu a mai facut decat luni seara si atat . va roggggggg | ||
MAYATHEEO Postat pe 3 Februarie 2010 08:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fontanela mica | 20 | De la: fleurentina 10 Decembrie 2009 12:57 |
Locul unde bunul gust devine accesoriu | 1 | De la: cristinne10 11 Ianuarie 2010 16:34 |
Gimnastica bebelusului | 1 | De la: kidz002458 28 Iulie 2009 15:19 |
|
||
Cand scot bebele pt prima data la plimbare? | 29 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Martie 2010 08:13 |
aplic unghii false cu gel sau acryl | 1 | De la: unghiifalseroxana 17 Noiembrie 2010 15:21 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9