V-ATI CONFRUNTAT CU ASA CEVA? PUTETI DA MAI MULTE DETALII? ![]() |
||
SAMIA Postat pe 5 Aprilie 2009 14:00 |
||
---|---|---|
Doamne Fereste sper ca nu e vorba de un copil oricum este o pareza a unei jumatati laterale (dreapta sau stanga) a corpului.Clinic,nu ai control asupra unei parti a corpului...tratamentul recuperator cuprinde ortezare, kinetoterapie, electroterapie, hidroterapie, ergoterapie, masaj. Acestea sunt o serie de procedee si medicul stabileste programul de recuperare. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 5 Aprilie 2009 14:09 |
||
oricum daca este diagnosticat mai devreme, copilul se recupereaza mai usor; probabil ca este capacitatea organismului de a se adapta si, fiind mai mic, altfel se lucreaza cu el ![]() |
||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 5 Aprilie 2009 14:11 |
||
UNEI PRIETENE I-A FOST DIAGNSTICAT COPILUL LA IASI CU ACEST DIAGNOSTIC, DAR MIE PERSONAL MI SE PARE UN PIC CAM DUR. INTR-ADEVAR BAIETELUL CALCA CU PICIORUL STANG CAM RAU, IL DUCE UN PIC CIUDAT, DAR NU TOT TIMPUL... DACA-L ATENTIONEZI SE CORECTEAZA. DAR DE AICI LA HEMIPAREZA E CAM MULT... ASTEPT IN CONTINUARE SFATURI DE LA PERSOANE CARE S-AU CONFRUNTAT CU ASA CEVA?! SUNT SANSE DE RECUPERARE COMPLETA DACA DIAGNOSTICUL E CORECT? EU AM VORBIT CU PEDIATRA FETITEI SI MI-A ZIS CA ACEA DOCTORITA PROFESIONAL E FOARTE SLABA, DECI E POSIBIL SA NU FIE CHIAR SA, DAR.... ORICUM PARINTII SUNT DISPERATI! | ||
SAMIA Postat pe 5 Aprilie 2009 15:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
copii mici cu mamici...mai batranici! | 23 | De la: nicoletta_kidz 4 Iulie 2010 12:20 |
carti pentru copii | 2 | De la: inata 9 Februarie 2009 10:57 |
vand carut bertoni | 1 | De la: margeo99 23 August 2009 15:43 |
|
||
concediu de maternitate si indemnizatie crestere copil | 1 | De la: garbo181272 3 Ianuarie 2011 19:50 |
E vreo problema? | 5 | De la: ina_rebeca 4 Noiembrie 2009 12:03 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9