V-ATI CONFRUNTAT CU ASA CEVA? PUTETI DA MAI MULTE DETALII? | ||
SAMIA Postat pe 5 Aprilie 2009 14:00 |
||
---|---|---|
Doamne Fereste sper ca nu e vorba de un copil oricum este o pareza a unei jumatati laterale (dreapta sau stanga) a corpului.Clinic,nu ai control asupra unei parti a corpului...tratamentul recuperator cuprinde ortezare, kinetoterapie, electroterapie, hidroterapie, ergoterapie, masaj. Acestea sunt o serie de procedee si medicul stabileste programul de recuperare. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 5 Aprilie 2009 14:09 |
||
oricum daca este diagnosticat mai devreme, copilul se recupereaza mai usor; probabil ca este capacitatea organismului de a se adapta si, fiind mai mic, altfel se lucreaza cu el si tot binele din lume | ||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 5 Aprilie 2009 14:11 |
||
UNEI PRIETENE I-A FOST DIAGNSTICAT COPILUL LA IASI CU ACEST DIAGNOSTIC, DAR MIE PERSONAL MI SE PARE UN PIC CAM DUR. INTR-ADEVAR BAIETELUL CALCA CU PICIORUL STANG CAM RAU, IL DUCE UN PIC CIUDAT, DAR NU TOT TIMPUL... DACA-L ATENTIONEZI SE CORECTEAZA. DAR DE AICI LA HEMIPAREZA E CAM MULT... ASTEPT IN CONTINUARE SFATURI DE LA PERSOANE CARE S-AU CONFRUNTAT CU ASA CEVA?! SUNT SANSE DE RECUPERARE COMPLETA DACA DIAGNOSTICUL E CORECT? EU AM VORBIT CU PEDIATRA FETITEI SI MI-A ZIS CA ACEA DOCTORITA PROFESIONAL E FOARTE SLABA, DECI E POSIBIL SA NU FIE CHIAR SA, DAR.... ORICUM PARINTII SUNT DISPERATI! | ||
SAMIA Postat pe 5 Aprilie 2009 15:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
stie cineva traducerea in engleza "albastru de metil" (sint in Canada si am nevoie pt amigdalele ei | 9 | De la: kidz006047 4 Iunie 2012 15:41 |
operatia de strabism | 4 | De la: kidz005943 10 Decembrie 2009 21:17 |
vreu un bebe | 31 | De la: ameno 9 Martie 2011 22:55 |
|
||
CE mancam imebiat dupa o cezariana? | 1 | De la: ina_rebeca 23 Februarie 2010 10:58 |
oare e normal??? | 12 | De la: pinicuta 27 Iulie 2009 21:33 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice