Culmea spa�iului locativ: "Sa locuie�ti �ntr-o camer� de filmat." Culmea stomatologiei: "S� scoat� dentistul din�ii unui pieptene." Culmea puterii: "S� tragi cu Arcul de triumf !" |
||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Aprilie 2009 14:57 |
||
---|---|---|
Culmea �notului: "Cu o m�na s� �no�i �i cu cealalt� s� dai din picioare." Culmea v�n�torii (1): "S� faci coco�ul armei sa c�nte cucurigu !" Culmea v�n�torii (2): "S� v�nezi �ntr-un codru de p�ine !" |
||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Aprilie 2009 14:57 |
||
Culmea geografiei (1): "S� bagi "V�rful Omu" �n "Pe�tera Muierii". Culmea geografiei (2): "S� deschizi Por�ile de Fier cu Cheile Bicazului..." Culmea mizeriei: "S� fac� puricii p�duchi" |
||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Aprilie 2009 14:58 |
||
Culmea matematicii: "S� te culci cu dou� necunoscute �i s� nu rezolvi nici una." Culmea fizicii: "S� pa�ti un cal putere pe un c�mp magnetic" Culmea ceasului de�tept�tor: "S� sune ocupat..." |
||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Aprilie 2009 14:58 |
||
Culmea melancoliei: "S� cazi pe g�nduri de s�-�i rupi m�na." Culmea d�rniciei: "S� dai... col�ul." Culmea s�r�ciei: "S� fii at�t de s�rac �nc�t s� nu po�i da nici... ortul popii." |
||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Aprilie 2009 15:07 |
||
Culmea iriga�iei: "S� sco�i ap� cu o pomp� funebr�." Culmea buc�t�resei: "S� fie... vesel� !" Culmea pantofarului: "S� fie...�iret !" |
||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Aprilie 2009 15:08 |
||
Culmea polite�ii: "S�-i spui doctorului c� nu ai scaun �i el s� �i-l ofere pe al lui..." Culmea ospitalit��ii: "S� ai la mas� cu�ite at�t de ascu�ite �nc�t s� taie pofta de m�ncare musafirilor..." |
||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Aprilie 2009 15:09 |
||
Culmea circului: "S� intri la un spectacol de circ cu un leu..." Culmea r�zbun�rii: "S�-l croie�ti pe croitorul care �i-a croit haina..." Culmea pompierului: "S� sting� focul sacru dintr-un artist !..." |
||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Aprilie 2009 15:09 |
||
Culmea geneticii: "S� �ncruci�ezi o capr� de t�iat cu un �ap de bere !" Culmea croitoriei (1): "S� �ntorci pe dos costumul lui Adam..." Culmea croitoriei (2): "S� croie�ti cu bastonul..." |
||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Aprilie 2009 15:10 |
||
Culmea imposibilit��ii de a ie�i din �ncurc�tur�: "C�nd nu ai pe unde scoate c�ma�a, o bagi pe m�nec�" Culmea muzicii populare: "S� c�n�i o doin� la fluierul piciorului" Culmea bun�t��ii: "S� consolezi o salcie pl�ng�toare..." |
||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Aprilie 2009 15:10 |
||
Culmea limbii franceze: Sa-ti otravesti profesoara de franceza cu verde de Paris . Culmea croitoriei: Sa cosi o pereche de chiloti pentru fundul marii. Sa intorci pe dos costumul lui Adam. Culmea sovaielii: Sa ezit, sa nu ezit... Culmea cruzimii: Sa-ti omori timpul. Culmea melancoliei: Sa cazi pe ganduri si sa-ti spargi capul. Culmea unui cutit de bucatarie: Sa taie pofta de mancare mesenilor Culmea lacomiei: Sa mananci bataie si sa nu te saturi! Culmea orei exacte: Sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo. Culmea justitiei: Sa condamni o prostituata sa-si execute pedeapsa la locul de munca. Culmea tehnicii yoga: Sa-ti tragi un cap in gura! Culmea prostiei: Sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa verifici daca s-a stins. Culmea somnului:Sa visezi ca dormi. Culmea orbului: Sa-si vada moartea cu ochii. Culmea agronomiei: Sa faci sa infloreasca un boboc de rata... Culmea fitness-ului: Sa reuseasca sa slabeasca un ardei gras. Culmea pescuitului: Sa pui scrum de tigara in ac si sa prinzi peste afumat. Culmea zgarceniei: Sa-ti pui ceasul cu trei ore in urma, ca sa faci economie de timp. Culmea rasismului: Sa bei whisky "Black & White" din pahare diferite. Culmea timiditatii: Sa dai inapoi in fata unui ceas care o ia inainte... Culmea graviditatii politice: Sa intrerupi o sarcina de partid... Culmea culmilor: Mutul sa-i spuna surdului ca orbul se uita la ei. Culmea zborului: Sa zbori pe cerul gurii. Culmea dresajului: Sa imblanzesti fiare vechi. |
||
andracalin Postat pe 9 Aprilie 2009 15:10 |
||
te-am gasit, vasilica....... | ||
andracalin Postat pe 9 Aprilie 2009 15:13 |
||
![]() |
||
SEBY1YEAR Postat pe 10 Aprilie 2009 20:04 |
||
mai ales cea cu franceza nu ma supar daca-mi spui si in franceza ![]() |
||
SEBY1YEAR Postat pe 10 Aprilie 2009 20:06 |
||
andrajuganarucalin de ce ma cautai? ![]() |
||
SEBY1YEAR Postat pe 11 Aprilie 2009 12:21 |
||
nu te cautam... fusesem amandoua online pe forumul cu divortul si pe urma am vazut postate glumele... am intrat si erai tu... mi s-a parut amuzant, atata tot! | ||
andracalin Postat pe 11 Aprilie 2009 12:24 |
||
![]() ![]() |
||
SEBY1YEAR Postat pe 11 Aprilie 2009 12:33 |
||
ok... o sa ma antrenez sa trimit ceva... am fost atat de ocupata in ultima vreme cu kidz 353, ca nu prea am mai avut timp pe net de altceva.... pupici la bebici! |
||
andracalin Postat pe 12 Aprilie 2009 20:36 |
||
pt Vasilica......felicitari si pt rugaciunile si pt poeziile stiute. ce mai putem adauga?? cred ca tu le-ai pus pe toate si nu cred ca mai stiu altele in afara de cateva din cele postate de tine. bravoooooo ![]() ![]() ![]() te pup |
||
horobeanu Postat pe 12 Aprilie 2009 22:02 |
||
andrajuganarucalin ![]() ![]() ![]() |
||
SEBY1YEAR Postat pe 14 Aprilie 2009 13:03 |
||
Culmea hip-hop-ului: -B.U.G.Mafia sa lanseze o caseta cu cantece de Craciun. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:11 |
||
Culmea fotbalului: Sa inceapa meciul shi sa scrie pe gazon "nu calcatzi spatziul verde"! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:11 |
||
Culmea matematicii. Sa stai de unu' singur si sa te simti in plus. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:13 |
||
Culmea fotbalului: Sa dai gol cu capul din penalty. Culmea interfonului: Sa suni si sa primesti ton de fax. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:13 |
||
Care este culmea neatentiei? - Sa-ti bata inima si sa spui:INTRA!!! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:14 |
||
Culmea tenisului: Sa joci tenis cu o racheta NASA. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:15 |
||
Culmea prostiei: Sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa vezi daca s-a stins. Culmea inutilitatii: Sa plantezi in Sahara placute cu "Nu calcati pe iarba" Culmea marketingului: Sa furnizezi frigidere eschimosilor Culmea sofatului: Sa conduci o masina de ras |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:15 |
||
Culmea agriculturii: Sa ari Calea Victoriei cu boii din guvern ... |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:16 |
||
Culmea electricitatii: Sa gadili un bec si sa rada aia de la RENEL. Culmea melancoliei: Sa cazi pe ganduri de sa-ti rupi mana. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:17 |
||
Culmea economisirii energiei electrice: Sa pui la usa o tablita pe care sa scrie: "Nu sunati, mai ies eu din cand in cand". | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ajutor... pt copil 2 ani gratis!!! | 1 | De la: ilincaianovici 4 Ianuarie 2010 17:23 |
Vand carut sport Primii Pasi C-108, nou, 150 ron | 3 | De la: ahsoka 11 Mai 2010 09:19 |
LEAGAN ELECTRONIC -Pimii Pasi- de vanzare | 1 | De la: alinutzika 22 Octombrie 2009 17:38 |
|
||
carucior si haine bebe super preturi! | 1 | De la: liona 29 Iunie 2009 10:38 |
Paltonas fetita, NOU, pt 1 an, 1 an jumatate | 1 | De la: florymatei 9 Noiembrie 2009 23:57 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9