Am nevoie urgent de ajutooor:(

gata mi-a trecut. oricum, bine ca am lamurit povestea.
kidz000722
Postat pe 4 Mai 2009 09:51
morala:sa nu ne suparam in viata pe ce remarci deranjante fac altii la adresa noastra, caci cu siguranta e ceva ce nu au inteles corect
pinicuta
Postat pe 4 Mai 2009 16:36
CE ERA ASA GREU DE INTELES CA O FATA DE 17 ANI ISI DORESTE COPIL DE LA 16 ANI IAR ACUM VREA SA O INTELEAGA LUMEA IN LOC SA PUNA BURTA PE CARTE.MAICA-SA SARACA POATE SI-A LUAT DE LA GURA SA O CREASCA SI SA O TRIMITA LA SCOALA SI EA IN LOC SA O RASPLATEASCA INVATAND SA AJUNGA CINEVA IN VIATA SE APUCA SA-I FACA ...NEPOTI
SE MAI SI PLANGE CA I-A FOST GREU PAI DACA I-A FOST GREU DE ACUM INAITE SIGUR O SA-I FIE FOARTE USOR.
ramo_deni
Postat pe 8 Mai 2009 10:37
CAT DESPRE "CERSIT" UNA E SA CERI BANI SI AJUTORUL OAMENILOR PENTRU O CAUZA NOBILA ADICA TI S-A NASCUT COPILUL CU O MALFORMATIE SAU AI COPILUL BOLNAV SI TREBUIE TRATAT URGENT IN STRAINATATE SI ALTA E SA TE APUCI SA-TI FACI 3-4-5 COPII SAU MAI MULTI CAND TU NU AI NICI MACAR DUPA CE BEA APA SI APOI SA TE APUCI DE CERSIT HAI SA FIM SERIOASE MAMICILOORRRRRR
UN COPIL E O BINECUVANTARE DAR NU IN ACESTE CONDITII FITI SERIOASE SAU V-ATI APUCAT SA INCURAJATI SARCINILE LA MINORE
ramo_deni
Postat pe 8 Mai 2009 10:42
raman la parerea mea. eu inteleg ca tu esti suparata RAU pe viata dar nu vad u ce te ajuta sa te razbuni pe fata asta ... Fiecare cu parea lui, eu pe a mea nu mi-o schimb si pace...
pinicuta
Postat pe 8 Mai 2009 13:47
acuma sincer, tu chiar crezi ca au ajutat pe cineva cu ceva rautatile voastre , sau te-ai simtit mai bine cu ceva dupa tot ce i-ai zis ei? ti s-a luminat ziua, esti mai fericita? castigi mai multi bani, iti creste copilul mai bine, ti s-a intors barbatul inapoi daca te-ai razbunat pe fata asta?
pinicuta
Postat pe 8 Mai 2009 14:19
nu v-ati mai saturat de subiectul asta?
eu nu cred ca s-au spus rautati.. ci doar a fost descrisa viata asa cum e ea sau cel putin asa cum o vad niste oameni care nu au slujitori pe langa ei sa le faca treaba...
dianecrii
Postat pe 8 Mai 2009 14:27
fetele din clubul bericica au dreptate pe subiectul asta...
avem dreptate si gata...
nu a spus nimeni "rautati", ci doar am sustinut argumentat ca asa ceva nu e bine...
pinicuta, tu sa ai acum 17 ani, sa fii clasa a X-a la liceu, ai face un copil cu un tip de 25 doar pentru ca asa a vrut el si pentru ca ti-e mila sa omori un gandac?!?!
nu faci copii de mila gandacilor, doamne fereste, si nici ca e impotriva "normelor morale" sa faci o intrerupere de sarcina... faci copil ca vrei, nu ca nu e bine sa faci avort...
si da, cand vad altul mai prost ca mine, mie mi se face ziua mai buna...
andracalin
Postat pe 8 Mai 2009 22:22
deci idealul tau ca sa ai o zi perfecta e sa fii inconjurata de prosti?
pinicuta
Postat pe 9 Mai 2009 00:08
pana una, alta, nu mi-ai raspuns la intrebare....
andracalin
Postat pe 10 Mai 2009 07:54
silviatatu
Postat pe 10 Mai 2009 09:11
adrica
Postat pe 10 Mai 2009 23:22
ce rost are sa-ti raspund?ca sa o luam iar de la capat? dar daca tu tii mortis... Poftim:
1. ce as face daca as avea 17 ani etc?pai nu mai am 17 ani asa ca nu pot decat sa iti spun ce am facut la varsta asta: nu mi-am inceput viata sexuala, iar daca as fi fost totusi gravida nu cred ca parintii mei mi-ar fi dat voie sa aleg, asa cum nu mi-au dat voie sa aleg nimic important in viata (greseala pe care sper sa nu o fac si eu cu copiii mei) . Si chiar asa: maica-sa si-a rupt de la gura pt ea fiindca ii era mama, si nu vad de ce trebuie sa te bati cu pumnii in piept pt asta si sa astepti rasplata, ca doar nu pt rasplata faci copil. Iar daca stia ca face sex si nu a fost in stare sa o convinga sa se protejeze, acu cine-i de vina? Iar daca ar fi sa am nepoti la asa varste, in nici un caz nu as striga dupa avort, ci mi-as sprijini copilul asa cum as face-o si la alte varste, asa cum mi se pare si normal...
2. fata nu a ramas insarcinata fara sa vrea (caci daca nu voia , macar se proteja nu facea sex asa...+ ca ea de mai bine de un an voia copil)
3. nu a zis ca naste de dragul "gandacilor" (pe care n-am inteles de ce ti s-a pus tie atata pata ), ci a zis de la inceput ca vrea copil, ca VREA sa nasca, nu a pus niciodata problema avortului
4. ea nu ne-a scris ca sa intrebe ce sa faca (sa nasca au ba: deci nu vad de ce ne chinuim atata sa ii promovam avortul), ci sa caute de lucru si sa impartaseasca experiente cu cele care au nascut la varste fragede.
5. chiar si daca voiati sa avorteze, tot nu am vazut pe nimeni grabindu-se sa ii recomande macar un dr bun pt asta
6. daca nu ati zis rautati, de ce s-a sesizat ramodeni (ca doar nu am zis nimic mai mult decat ca in viata daca cineva te raneste?jigneste etc inseamna ca nu a facut asta din rautate ci pt ca ceva a inteles gresit undeva), iar tu ziceai ca "rautatile tale trebuie sa ti le asumi"...
7. si deci, cum ramane cu "fiecare femeie are dreptul sa aleaga daca vrea sa nasca sau nu"... sau dreptul asta il ai doar daca e sa alegi avortul?
8. daca vorteaza nu iti garanteaza nimic ca nu ramane iar insarcinata, si nici prea multe avorturi nu cred cca fac bine organimsului... asta asa, pana sa isi faca ea o situatie materiala care sa se ridice la standardele voastre...
9. putem sa tttttttooooooooooooottttttttt discutam, ca sunt convinsa ca nimeni nu o sa isi schimbe parerile si deci vorbim DEGEABA!
pinicuta
Postat pe 10 Mai 2009 23:27
1. deci n-ai fi facut copil;
2. de acord, intr-o masura, numai ca a ramas din prostie, nu din dorinta;
3. de 2 ori a zis ca nu poate, pentru ca ea nu poate sa omoare niciun gandac pe strada; asta a fost singurul ei argument;
4. corect, dar discutia a degenerat pe panta asta tocmai pentru ca nu are cum sa castige suficienti bani acum, ca sa-i acopere macar o parte din cheltuielile cu copillul; (si de ce sa faci un copil, daca nu poti sa-i dai mai nimic?!)
iar singura mai tanara care a facut copil (oricum, la 19 ani, dupa ce a terminat liceul) este cristina, care n-are dificultati materiale si s-a maritat repede;
5. nu cunosc doctori din bucuresti, ca nu sunt de acolo;
6. "imi asum rautatile"... se referea la tirada aplicata lui kidz 353;
7. sa-l faca daca moare de nerabdare... doar sa se gandeasca bine ce optiuni are, ca timpul nu-l mai poate da inapoi; si cum optiunea asta n-o luase in calcul, i-am dat-o noi; continui sa cred ca nu e o rusine sa faci o intrerupere de sarcina;
8. mai intai sa se ridice peste standardele mele financiare, dupa care o s-o felicit pentru decizia luata si o sa-mi cer si scuze; si una e ca cineva sa faca un avort, ca s-a intamplat "un accident" in viata ei si nu e cazul sa sufere o viata, alta e sa faci avorturi, ca asta e o metoda sa nu faci copii.... cred ca toate facem diferenta intre cele 2 situatii;
9. de acord, motiv pentru care eu nu mai comentez nimic de acum incolo pe subiectul asta, in conditiile in care nu te iei de mine.
andracalin
Postat pe 11 Mai 2009 03:18
fetelor nu va mai zic ca sunteti va zic numai ca mai e un pic si naste alexia asta daca nu si-a facut avort si voi tot aici sunteti sa discutati in contradictoriul.
nu o sa cedeze nimeni asa ca nu vad ce rost are sa mai discutam sau poate are asa facem trafic pe forum
SEBY1YEAR
Postat pe 12 Mai 2009 13:20
pinicuta CE TE FACE PE TINE SA CREZI CA MA SIMT BINE CAND VAD MINORE GRAVIDE?TU IN LOC SA INCURAJEZI FETELE DE VARSTA EI SA PUNA MANA PE CARTE CA NU STIU DACA AI VAZUT CE REZULTATE SAU OBTINUT LA TESTELE DE CLASA A 8 SI A 12 TU O TII UNA SI BUNE CU PAREREA TA DESPRE AVORT DA S-A INTELES CA ESTI CONTRA AVORT SI EU SUNT CONTRA AVORT DAR LA 17 ANI HAI SA FIM SERIOASE. DUPA TINE O LASAI SI PE FETITA DE 12 ANI CARE A FACUT AVORT IN ANGLIA SA NASCA??????CE I-AM SCRIS EU AICI 4-5 PARAGRAFE NICI NU SE COMPARA CU CE-I REZERVA VIATA ACESTEI FETITE.
ramo_deni
Postat pe 16 Mai 2009 14:02
CAT DESPRE COPII MEI CA 2 AM SI NU UNUL CRESC FRUMOSI SI SANATOSI SI FARA SA SE INTERESEZE X SAU Y DE EI CEEA CE LE DORESC SI LA AI TAI SAU LA AL TAU IAR DESPRE FOSTUL SOT NICI DACA S-AR MAI NASTE O DATA NU-L MAI PRIMESC INAPOI
ramo_deni
Postat pe 16 Mai 2009 14:05
DACA L-AR VEDEA COPILUL TAU CU AMANTA DE MANA PE STRADA SI AR VENI PLANGAND ACASA SA-TI SPUNA CUM L-A VAZUT PE TATI TU CUM AI REACTIONA SINCER ACUM?
NU STIU CATI ANI AI SI NICI CA MA INTERESEAZA DAR DACA-MI ZICEA CINEVA CA O SA AM 2 COPII SI II VOI CRESTE SINGURA AS FI ZIS CA ASA CEVA NU MI SE VA INTAMPLA MIE NICIODATA CA EU SUNT CU MOT IN FRUNTE SI MIROS IN STANGA SI IN DREAPA SI UITE CA MI S-A INTAMPLAT SA FIU INSELATA DE SOT SI CHIAR SA DIVORTEZ ASA CA PENTRU COPII MEI MERG SI PANA LA CAPATUL LUMII DE AIA NU MI SE PARE NORMAL CA O MAMA CARE ISI DA SI SUFLETUL PENTRU EI SA AFLE LA 17 ANI AI FETEI CA EA IN LOC SA-I INDEPLINEASCA CELE MAI FRUMOASE VISE SA FACA O SCOALA SA AIBA O FAMILE EA O RASPATESTE CU UN NEPOT.
ACUM SA NU-MI MAI ZICI CA FAC REMARCI RAUTACIOASE CA REA E VIATA SI REMARCILE MELE.VA DORESC O ZI BUNA SI CHIAR NU VOI MAI INTRA PE ACEST TOPIC SA FIU POATE NE MUTAM LA CAFENEAUA FORUMULUI
ramo_deni
Postat pe 16 Mai 2009 14:11
silviatatu
Postat pe 16 Mai 2009 14:26
la fel zic si eu nu de alta dar acesta este un site pt copii si despre copii nu sa ne certam noi mamicile. Va urez la bebici.
SEBY1YEAR
Postat pe 18 Mai 2009 13:32
Gresala se plateste scump ia mai bine legatura cu tatal copilului este cel mai bine ,sa fi sanatoasa si sa aduci pe lume un copil sanatos.
garbo031628
Postat pe 5 Iunie 2009 08:30
eu nu sunt pro si nici contra avortului....eu ma gindesc la altceva... ca dupa nastere o sa realizezi ce inseamna cu adevarat sa fi mama.din pacate e foarte usor sa zici acum CA O SA TE DESCURCI,CA NU CUMPERI CELE MAI SCUMPE LUCRURI SAU CA SE POT FACE ECONOMII. e de apreciat curajul tau in a deveni mama inainte de a avea o situatie financiara MODESTA, pe ideea ca timpul rezolva tot dar dupa parerea mea cred ca ar trebui sa fi un pic mai realista in tot ceea ce va urma.Esti la inceput de drum si ma repet , admir curajul tau dar cred ca a fi mama este o responsabilitate mult prea mare care trebuie cintarita LA RECE.De asemenea un copil nu il cresti doar din vorbe sau soptind-ui la ureche ``cit de mult te iubeste mama ``.In afara de dragoste care cu siguranta o sa io oferi din plin,un copil are nevoiede atit de multe lucruri care ar trebuie sa-ti puna o sipla intrebare: ``o sa pot oferi macar jumatate din tot ce are nevoie sau nu``Din suflet iti doresc multa sanatate
alinakatt
Postat pe 8 Iunie 2009 15:39
si inca ceva...daca nu as fi facut avort la 17 ani acum aveam copil mare.Imi pare rau ca este un pacat de neiertatdar am luat decizia asta pentru ca asta-i adevarul fiind tinara neavind o situatie material, pe bancile scooli inca, undemai pui si gindul ca as face si un copil...la ce sa-l chinui,un copil nu se face pe ideea ca ma ajuta mama, tata sau vecinii.
ideea este ca am ales calea avortului si nu imi pare rau.Acum doamne multam am bb de 2 ani si 2 luni o iubesc ca pe ochii din cap si da e greu sa fi mama.Cine zice ca-i floare la ureche spune baliverne.succes
alinakatt
Postat pe 8 Iunie 2009 15:59
buna mamicilor, aici toate ati zis k ba sunteti ba nu sunteti pentru avort!
sincer sa va zic nimeni nu ar fi pentru avort, dar fiecare raspunde dupa propia experienta de viata!
si eu sunt insarcinata si mie foarte greu acuma, si o sa imi fie mult ma greu dupa ce voi naste!
nu sunt inca casatorita dar urmeaza pe la sfarsitul anului!
nu as putea sa zic la nimeni sa faca sau sa nu faca un avort, deoarece sincer eu anul trecut am avut un avort, a fost ceva mai greu sa trec peste asta dar nu mi-am permis sa ma descurc si cu un copil!
acum eu sunt insarcinata in 13 saptamani si va zic sincer k si eu am vrut sa fac un avort dar asa s-a nimerit k doctorita nu a vrut sa-mi faca si asa a ramas k voi naste acest copil!
inca nu stiu ce este dar ma rog din tot sufletul sa fie sanatos!
daca cineva ramane insarcinata cu toate k isi doreste un copil, sa ia in considerare si urmatoarele lucruri: situatia materiala, sa o aiba pentru k un copil cere multa cheltuiala, si poate chiar si varsta pentru k poti sa ai chiar si 25 de ani dar dak ai o minte de copil nu se stie unde o sa ajungi!

in viata asta e foarte greu si fiecare incearca sa se descurce cum poate!
sanatate si aveti mare grija knd va doriti ceva pentru k e greu... foarte greu
ale_micutza
Postat pe 2 Iulie 2009 19:14
pe tema asta se vor scrie zeci si sute de pagini dar sincer pana la avort de ce nimeni nu se gandeste la o metoda de contraceptie ?????si ajungem vorba aia sa dam cu capul de pragul de sus fara sa-l vedem pe cel de jos? sincer e foarte usor sa traiesti clipa si cand te trezesti cu barzoiul la usa te intrebi de situatie financiara si mai stiu eu de ce-ti lipseste atunci.
SEBY1YEAR
Postat pe 8 Iulie 2009 14:20
de ce voi toate credeti ca aceasta fetita are f mult curaj?o apreciati pt curaj?nu va suna mai degraba a inconstienta?parerea mea e ca asa se numeste,nu curaj.e problema ei pana la urma,sa faca ce-o duce capul(daca o duce).eu am trei fete,nu stiu ce as face daca vreuneia dintre ele i s-ar intampla asa ceva,dar o sa fac eu tot ce pot pt a nu se va ajunge aici.generatia mea a fost una buna,cu copii politicosi,timizi,constiinciosi.mi-e frica sa ma gandesc cum vor fi timpurile peste 10 ani,cand fata mea cea mare va avea 16 ani....in fine,asta e parerea mea referitoare la acea duduitza.
dadylaly
Postat pe 8 Iulie 2009 15:41
eu am un baietel de 5 luni si sincera sa fiu desi mi-a fost greu la inceput pt ca tot timpul credeam ca nu o sa ne descurcam si ca un copil are nevoie de foarte multe...dar in situatia in care este fata acum nu cred ca tre sa fie judecata daca vrea sa faca un avort...si sunt de acord cu alemicutza in momentul in care sti ca esti insarcinata ca sa aduci acest copil pe lume tre sa te gandesti putin si la situatia materiala...mai bn aduci un copil pe lume si il chinui cu neajunsurile...nu cred.iar dumneavoastra mamica cu cele 3 fetite nu tre sa o judecati pt ca niciodata nu stim ce ne rezerva viitorul oricat ne-am stradui sa facem sa fie bn.
diarobert
Postat pe 8 Iulie 2009 17:33
e foarte grea batalia ce o va aduce tanara k sa isi creasca copilul dar dak ea a hotarat sa il pastreze mare grija pe viitor... sa se gandeasca k acel copil are nevoie de multe nu traieste cu aer!
poate k se va descurca si dumnezeu o va ajuta!
dar la fel sa dea dumnezeu sa nu ajunga in situatia k nu o va putea creste si doamne feri sa ajunga sa o dea pentru k ea nu va reusi sa o creasca!
mult succes sincer e treaba fiecaruia dar sa nu se dea mai incolo cu capul de pereti
ale_micutza
Postat pe 8 Iulie 2009 18:37
eu n-am judecat pe nimeni,daca asa au inteles unii ,sa-mi fie cu iertare,insa vad ca imi doresti mie pt fetele mele acelasi lucru .te rog sa nu mai postezi pt mine.asa cum fiecare si-a expus parerea personala ,asa am facut si eu.nu inteleg care-i baiu?au fost alte postari mult mai dure,insa n-au fost criticate.
dadylaly
Postat pe 9 Iulie 2009 15:18
totusi pana la urma ce a facut de fapt tanara de 17 ani???? a avortat sau nu??? i-a spus mamei care e problema???
ale_micutza
Postat pe 9 Iulie 2009 17:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DOAMNE ..IAR PETE 10 De la: ion_cristina 11 Decembrie 2009 01:34
PADUCHI 6 De la: garbo_423702 8 Februarie 2016 06:05
nu prea mai am lapte 64 De la: kidz007106 15 Martie 2010 19:40
Gravida 10 De la: garbo_483116 18 Mai 2018 13:22
Petreceri Aniversare! @ www.petrecereadincutie.ro 1 De la: Marcellino 15 Februarie 2010 11:16
Setari Cookie-uri