�ngera�ii sunt copii Cu-aripioare de lumin�, Parc�-s fluturi argintii �n a raiului gr�din�. Nev�zu�i ei zboar� lin �i se-ascund �n nori de vat� De-a lor c�ntec ceru-i plin �i ciupesc a lunii roat�. Z�mbitori �i ferici�i Merg �i ei acum la �coal�. Alfabetul cel cu sfin�i Maica bun�-l �ine-n poal�. Slav� Tat�lui ceresc C�nt� marea lor o�tire Pe poporul diavolesc �l �nfr�nge prin slujire. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 27 Mai 2009 12:57 |
||
---|---|---|
Cand ingerii saruta Ingenuncheaza mama, Sa ne rugam mereu Cand ingerii saruta In taina somnul meu. Inchide-mi ochisorii Cand ingeri ma privesc, Sa-mi mangaie-obrajorii Cand stele stralucesc. Invata-ma ce-i bine, Fereste-ma de rau, Caci au venit pe lume, Trimisi de Dumnezeu! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 27 Mai 2009 12:59 |
||
Casa in care-am intrat e de binecuvantat dupa legea crestineasca, numele sa-si implineasca si-ntre lumanari aprinse mesele sa-i fie-ntinse si-ncarcate de bucate... Sa traiti in sanatate si-n unire si-n cinstrire, ca ne-ati dat adapostire. |
||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 27 Mai 2009 13:00 |
||
Doamne, Doamne ce minune Vine catre mine! Ingerasii lin coboara, Ce frumos, in prag de seara! Copilas, Domnul Isus, Pe-o raza vine de sus, Fiu al Tatalui Ceresc, Doamne, Doamne iti multumesc! In lumina ce ne vine, Ne-ai trimis mare minune, Cea mai mare pe pamant, Pe Iisus, pe Domnul Sfant! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 27 Mai 2009 13:01 |
||
Sufletul meu As vrea sa-Ti pun sufletul meu, ca pe o floare, In rana rastignitelor picioare, Si-acelasi suflet, ca aroma unei paini, Sa Ti-l asez pe ranile din maini - Acelasi suflet sa Ti-l daruiesc pentru Intreaga Lume, nu se poate - Dar pot cu umilinta sa-ti cersesc Iertarea Lumii toate, de pacate - E crucea Ta nadejdea mea curata, E crucea Ta nadejdea mea in Tine, Esti Viitorul care ia din Tata, Si da la toti intregul lumii Bine - Si Binele esti Tu, si Viitor Celor ce-Ti dau intreg sufletul lor... As vrea sa-Ti pun sufletul meu, ca pe o floare, In rana rastignitelor picioare, Si-acelasi suflet, ca aroma unei paini, Sa Ti-l asez pe ranile din maini - Tie, Iisuse, sa ma daruiesc, Traieste-ma, in Tine sa traiesc, Respira-ma, in Tine sa respir, |
||
SEBY1YEAR Postat pe 27 Mai 2009 13:02 |
||
Icoana Pe o sticla cristalina Asezi fire de lumina. Cu penita-aduci usor Chipul Maicii tuturor. Cu manuta ta cea mica Ca un inger - fara frica Pui coroana aurie Ca o sfanta marturie. Si-ai pictat, copil cuminte, Taina lumii in vesminte: Maica ta si Maica lumii Si in brate chip Minunii. Ingerasii sunt copii Cu-aripioare de lumina, Parca-s fluturi argintii In a Raiului gradina. Inger, ingerasul meu Ce mi te-a dat Dumnezeu. Eu sunt mic, Tu fa-ma mare. Eu sunt slab, Tu fa-ma tare. Si-n tot locul ma pazeste Si de rele ma fereste. Amin. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 27 Mai 2009 13:02 |
||
frumoase rugaciuni!!!acum noi exersam Inger Ingerasul Meu, Barbara repeta dupa mine asa cum poate ea dar mai mult ultimele cuvinte din fraza.`meu` si `locul` ii plac mult ca si cuvinte si le accentueaza.restul le mai poceste | ||
alinakatt Postat pe 11 August 2009 17:32 |
||
DOAMNE DOAMNE CERESC TATA NOI PE TINE TE RUGAM LUMINEAZA A NOASTRA MINTE LUCRURI BUNE SA INVATAM |
||
ALEXANDRU28 Postat pe 11 August 2009 17:35 |
||
Doamne, da-mi putere pentru a ma ruga! Lasa, Doamne, rugaciunea ta, Da-mi putere sa pot invata De la tine dragostea ta! Doamne, te iubim si ai tai vrem sa fim! |
||
ALEXANDRU28 Postat pe 11 August 2009 17:38 |
||
Doamne azi de ma asculti Intoarce-Te spre mine. Sunt mic si mai gresesc Din cuvantul mamei eu mai ies Dar, iti spun drept Doamne Ca nu doresc parintii sa mi-i necajesc. Tu vegheaza asupra mea Trimite-mi ingeri sa-mi dea Multa sanatate, sa lupt Sa stiu de "bunatate", "adevar" si "dreptate" |
||
ALEXANDRU28 Postat pe 11 August 2009 17:40 |
||
stiu o rugacine foarte micuta si usor de invatat pentru cei mici, o stiu de prin clasa a 4-a cand ne-a introdus la scoala Religia: Doamne ajuta cui saruta, Sfanta Crucea a Ta, Si se-nchina si se roaga, Insemnandu-se cu ea. Amin. |
||
Natali_kidz Postat pe 1 Octombrie 2009 15:11 |
||
scurt si la obiect | ||
SEBY1YEAR Postat pe 6 Octombrie 2009 16:00 |
||
Tat�l nostru Sf�nta rug�ciune Tu, astfel o spune: �Tat�l nostru care e�ti �i �n ceruri ve�nice�ti, numele T�u sf�nt fie acum �i-n ve�nicie. Vie-mp�r��ia Ta, fac�-se voin�a Ta a�a�n cer �i pe p�m�nt, precum numele �i-e sf�nt. P�inea noastra spre a fi, d�-ne-o nou� zi de zi. De-am gre�it, Tu, iart�-ne, noi iertam pe-aproapele. Ne fere�te, Dumnezeu, de ispite �i cel r�u. C�ci a Ta este puterea, �mp�r��ia �i vrerea, lauda, slava, mereu, c�ci doar Tu e�ti Dumnezeu. Amin�. Fost-a stihuit�, Pe stih potrivit�, Pentru copila�i, Ce-s la primii pa�i, De misionarul Gavriil Stiharul. |
||
buni_kidz Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:43 |
||
Copilul meu cu suflet bun �i-n ochi cu dulci lumine, e Anul Nou, s�-ngenunchem �i s� te rogi cu mine: ...Iisuse Doamne-n fa�a Ta, genunchii mei se-apleac� �i rug�ciunea mea doresc din inim� s�-�i plac�. ��i mul�umesc, Iisuse bun, c�-n fiecare clip� ai fost cu noi �i ne-ai p�zit sub dulcea Ta arip�; c� M�na Ta ne-a ocrotit �n noaptea f�r� raz�, c� Tu, Iisuse bun, ne-ai fost at�t de sf�nt� paz�. O, eu Te rog st�ruitor, cu umilin�� sf�nt�, pe-ntregul nostru viitor Tu bine-ne-cuv�nt�! �i-n noul an care-a sosit, Iisuse bun, ne-nva�� pe calea sf�nt� s� p�im prin sf�nta Ta pova��! Din m�na celui r�u, oric�nd, Iisuse bun, ne scoate, ca zilele s� le tr�im cu Tine, toate, toate! S� Te iubim mereu mai mult - �i-n anul care vine - cu Tine s� intr�m �n el �i s� ie�im cu Tine! |
||
buni_kidz Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:49 |
||
Ingerasi coboara lin Langa patul meu, Somn usor tu sa-mi aduci De la Dumnezeu. Sa adorm pe bratul tau Dulce dragastos, Pana-n zori cand m-oi trezi Dintr-un vis frumos. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:35 |
||
Inger Ingerelul meu Roaga-te la Dumnezeu Pentru sufletelul meu Din zi in zi Din noapte-n noapte Pan' la ceasul cel de moarte Cruce in casa, cruce in masa Dumnezeu cu noi la masa Si ceteste si vedeste Si pe noi ne miluieste |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:35 |
||
Doamne asculta-ma! Doamne iarta-ma! Doamne ajuta-ma! Nu ma lasa! Tie-ti multumesc! Pe tine te slavesc! Si te rog fierbinte, Aculta A mea rugaminte: Nu ma parasi, Si cu mine fii, Chiar de voi gresi, Sau m-oi indoi, De a ta putere, Si-a ta mangaiere. Da-mi credita multa, Ispitei porunca, Sa ma lase-n pace Sa traiesc in pace Cu sufletu curat Si ne-intinat. Amin |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:37 |
||
Ingerasul meu frumos Care mi te-a dat Hristos, Orice gand sa mi-l sfintesti, De-orice rau sa ma pazesti. Ingerasul meu iubit Fa-ma ca sa fiu smerit, Iubitor si credincios, Cum vrea Domnul meu Hristos. Dulce ingerasul meu, Insoteste-ma mereu, Pana voi ajunge sus Langa Domnul meu Isus. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:38 |
||
Dumnezeule, tu ai dat porunca sa cinstim pe tatal si pe mama noastra. Asculta cu bunavointa rugaciunea mea pentru ei. Da-le zile indelungate pe pamant si pastreaza-i in sanatatea trupului si a mintii. Binecuvanteaza-le ostenelile si initiativele. Rasplateste-le insutit tot ce fac pentru mine. Inspira-le iubirea si implinirea legii tale sfinte. Fa ca intr-o zi sa le fiu sprijin si bucurie si dupa ce ma voi fi bucurat de dragostea lor pe pamant, sa am fericirea de a trai vesnic alaturi de ei in ceruri. Amin. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:40 |
||
Marire Tie, Doamne Sfinte, Al omenirii bun Parinte, Ca grija porti, de azi pe maine, S-avem intotdeauna paine!... Noi Te uitam adesea, Tata, Dar Tu pe oameni niciodata, Ci cati traiesc pe-a lumii laturi, Cu painea Ta mereu ii saturi!... De-a pururea marire, Tie, In nesfarsita vesnicie, Caci nici un "azi" si nici un "maine" Tu nu lasi lumea fara paine. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:40 |
||
Doamne, eu Te rog frumos, Ca esti Iubitor si Bun, Sa fiu, Doamne, sanatos Si sa merg pe al Tau drum! Ma fereste, Bun Parinte, Si de rele, si de boala, Ajuta-mi sa fiu cuminte Si acasa, si la scoala! Sa ma straduiesc mereu, Sa ma port cum se cuvine Si s-aduc in jurul meu Bucurie, nu suspine! Doamne, Doamne, Bun Parinte, Eu acum Iti multumesc Si Te rog mereu fierbinte Sa ma ierti cand mai gresesc! Si atat Te mai rog eu: Pe parinti, surori si frati Sa-i ajuti, Doamne, mereu Si sa fim apropiati! Amin |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:41 |
||
Multumesc ,Doamne ,Iisuse, Pentru ziua ce-a trecut , Pentru ca-i vegheat si nimeni Nici un rau nu ne-a facut! Multumesc pentru taticu, Pentru dulcea mama mea Pentru painea de la masa ,Pentru toata grija Ta! Si te rog pe tine ,Doamne, Sa ma ierti daca-am fost rau, Sa m-ajuti sa fiu cuminte, Eu sa fiu coipilul Tau! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:42 |
||
Doamne,noaptea a trecut Si noi liniste-am avut: Al Tau inger prea iubit Cu-ngrijire ne-a pazit Doamne,da-ne ajutor Sa avem in toate spor Voile sa-ti implinim Fii tai iubiti sa fim! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:43 |
||
Puiul plange si sopteste: -Nimeni nu ma mai iubeste! -Nu plange copilul meu, Te iubeste Dumnezeu! E-o iubire cum nu-i alta De curata si inalta. El ti-e Tata sus, in cer. Te inchini la El si-i ceri Tot ce crezi ca iti lipseste. Si Isus te mai iubeste. El a patimit, stii bine, Pentru mine, pentru tine. Cand necazurile dor, Tu sa-l chemi in ajutor. -Puiul mamei, sa iei seama: Tot in cer mai ai si-o mama, Maica Domnului, curata, In lumina imbracata. E o maica-atat de buna! -Hai, copile, impreuna, In genunchi sa ne-aplecam, Sa-nvatam sa ne rugam! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:43 |
||
Doamne, Dumnezeul meu, Eu fricos am fost mereu. Vino Tu, cu Crucea Ta, Si asculta ruga mea: In lumina sa ma scalzi, Intunericul sa-l arzi, De manuta sa ma tii, Curajul sa mi-l invii! Eu de-acum Iti multumesc. Doamne, tare Te iubesc! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:45 |
||
Rugaciunea nu e necesar sa fie invatata de undeva, ea treb sa fie o conversatie prospata dintre om si Dumnezeu. Cind ma rog p-u fetita mea zic cuvinte simple si o binecuvintez p-u prezentul in care traim si viitorul care o asteapta. NU cred ca lui Dumnezeu ii plac rugaciuni invatate care le rostim ca poeziile. Incercati sa va exprimati ceea ce simtiti cu sufletul si binecuvintati pe copii vostri nu cu cuvinte tiparite, dar cu cele ce ies din inima voastra. Fiti sinceri | ||
printesa_kidz Postat pe 3 Decembrie 2009 13:06 |
||
felicitarii doamne ajuta | ||
anisoara_kidz Postat pe 15 Decembrie 2009 21:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
A vorbit și apoi nu a mai zis nimic | 5 | De la: garbo_471664 16 August 2017 12:44 |
Cot sarit din articulatie | 11 | De la: Zorica 15 Noiembrie 2009 14:08 |
Ce meniuri in gradinite particulare mai utilizati? | 2 | De la: ruschita 2 Martie 2009 09:25 |
|
||
Cand pot sa o pun in funduletz? | 25 | De la: kidz002109 8 Aprilie 2012 02:45 |
taierea motului | 16 | De la: ariana_kidz 19 Septembrie 2013 19:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară