aveti idee cum anume se fac aceste dozari? sunt asemanatoare unui vacin sau doar ti se recolteaza sange si se fac teste..va intreb deoarece eu am rh ul neg si sapt trecuta am fost sa mi fac dozarea cu anticorpi...si doar mi s a recoltat sange...iar pe fisa mi a scris "absent"....ginecologul meu nu este un tip ff vorbaret...mi a zis doar k este ff bn si k tre sa repet operatiunea la 30sapt. sunt putin nelamurita...pupici | ||
carter Postat pe 27 Aprilie 2009 19:17 |
||
---|---|---|
dozare = analiza. mie mi-a dat dozari de prolactina si ma gandeam ca imi da sa iau prolactina, cateva doza nu, insemna doar analiza prolactinei -sa vada daca am suficienta | ||
pinicuta Postat pe 28 Aprilie 2009 08:50 |
||
si eu am rh negativ... doctorul meu mi-a spus sa fac analiza asta de sange o data/luna... dar am facut-o mai des, cam la 2 sapt, de frica... "absent" pe rezultat inseamna ca nu ai dezvoltat anticorpi care sa lupte cu bebe... cand ai rh negativ exista posibilitatea ca, ma rog, corpul tau sa-l identifice pe bebe ca o boala si sa-l atace pentru a-l distruge... "absent" pe rezultat era visul sarcinii mele... nu inteleg totusi de ce trebuia sa platesc pentru analiza asta de sange, cand eram asigurata si femeile gravide au gratuitate... dar nu te pui cu sistemul, ca te doboara, si dai 35lei/analiza... |
||
|
||
andracalin Postat pe 28 Aprilie 2009 09:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hainute copii second hand | 8 | De la: chelsaug 29 Aprilie 2009 14:53 |
VAND FOTOLIU CADITA, CREMA LANSINOH, SUZETE CHICCO | 1 | De la: neala700 28 Decembrie 2009 18:36 |
HAINE GRAVIDUTA | 8 | De la: mariutza_mea 25 Decembrie 2008 12:40 |
|
||
vand urgent carucior | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:19 |
vand patut si carut | 1 | De la: avonloveu 19 Mai 2008 23:26 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice