abia asteptam sa mergem la mare cat despre mamicile care nu dau vigantol le-as recomanda analize daca analizele zic sa dai da-le la noi nu a fost cazul cum am spus mai sus dar asta nu inseamna ca in al doilea an de viata mai ales ca peste cateva luni nici nu-l mai alaptez nu o sa-i dau desi noi mancam sanatos vit d nu este prezenta decat in putin alimente si bineinteles soare mult dar iarna de unde sa luam soarele ![]() |
||
SEBY1YEAR Postat pe 2 Mai 2009 12:10 |
||
---|---|---|
neata... m-am intors... a fost foarte bine in minivacanta noastra... tudor s-a comportat exemplar, nu s-a speriat de lume multa, de faptul ca am schimbat casa, a mancat bine, a ras cu toata lumea.... nici nu ma asteptam sa fie atat de bine.... e adevarat ca am plecat cu juma' de casa dupa noi si ce bagaje nu au incaput la noi in masina au fost luate de prieteni, dar a meritat... voi ce ati facut? |
||
andracalin Postat pe 4 Mai 2009 09:57 |
||
eu am ramas aici cu fetele ca mine care nu au plecat pe nicaieri[sotul e plecat in germania]am facut un gratarel acasa niste cumparaturi ,plimbare si cam atat dar recuperez eu cand vine tati acasa stai linistita ca nu raman restanta ![]() ![]() |
||
|
||
silviatatu Postat pe 4 Mai 2009 14:26 |
||
iti doresc din toata inima... toti meritam cateva zile de relaxare... cu atat mai mult cu cat, daca sunt plimbati de mici prin locuri straine, se obisnuiesc mai repede... | ||
andracalin Postat pe 4 Mai 2009 16:35 |
||
Buna mamici, am citit mesajele voastre despre vigantol. Eu am un baietel de 3 luni si doctora mea, pediatra fiind, m-a pus sa-i dau vitD3, 2 pic/zi. Dupa vreo luna, inainte de primul vaccin de 2 luni mi-a spus sa nu-i mai dau pt k e posibil sa i se inchida fontanela mai devreme. a mai trecut o luna si acum am fost la un control de rutina si m-a pus sa-i dau din nou, de data asta vigantol, la noi se gaseste, dar unele farmacii au zis ca s-a retras de pe piata. Vreau sa stiu, a mai auzit cineva de chestia asta cum ca s-ar inchide fontanela daca i se administreaza vitD3 sau vigantol?...k eu nu mai inteleg nimic. Multumesc. |
||
aly_raz Postat pe 7 Mai 2009 14:19 |
||
sebi s-a nascut cu fontanela foarte mica si asta a fost unul din motivele pentru care nu i-am administrat nici o picatura de vigantol sau vit d oricum i s-a inchis la 8 luni parca am si expus mai sus care sunt riscurile inchiderii precoce sau tardive ![]() |
||
SEBY1YEAR Postat pe 7 Mai 2009 14:23 |
||
atunci cum iti explici ca alt medic unei prietene i-a zis ca nu are nici o legatura fontanela cu vitD3 sau vigantol si ca astea sunt pt rahitism..in fine, vom merge la o alta pediatra si vom vedea o alta opinie. o zi buna! | ||
aly_raz Postat pe 7 Mai 2009 14:47 |
||
vi d este o vitamina solubila grasa care ajuta corpul sa asimileze calciul, ajuta la fixarea calciului in oase, fortifiind astfel sistemul osos.Un test de sange iti va spune asta daca ai suficienta vit d sau e cazul sa iei... | ||
SEBY1YEAR Postat pe 8 Mai 2009 13:18 |
||
Vitamina D intervine in homeostazia calciului: La nivelul intestinului, creste absorbtia calciului si fosforului, prin marirea permeabilitatii membranei celulare, facilitarea transformarii sarurilor alcaline in saruri acide mai solubile si prin stimularea sintezei proteinei purtatoare. La nivelul oaselor: prin mineralizarea tesutului osteoid al cartilajelor | ||
SEBY1YEAR Postat pe 8 Mai 2009 13:21 |
||
Buna la noi in Baia mare de unde sunt este se gaseste fara problema Vigantol | ||
pinky_kidz Postat pe 8 Mai 2009 13:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vaccin Canceru de col uterin si sarcina | 1 | De la: ralucimp 22 Octombrie 2010 09:13 |
BRAILENCE ???? PE AICI??? | 49 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 08:20 |
Mancarimi in sarcini | 10 | De la: garbo184059 25 Ianuarie 2011 22:04 |
|
||
Lumina naturala in camera copilului | 6 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:52 |
Sunteti nascute in martie? La multi ani ! | 7 | De la: Angela 16 Martie 2009 09:31 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9