fetita mea are 4 luni si 5 zile si nu vrea deloc sa bea laptele in brate decat culcata pe pernuta ei(o pernuta speciala pt copii).oare e bine?nu-i afecteaza cu nimic ca bea laptele culcata? | ||
ariana_kidz Postat pe 5 Mai 2009 16:38 |
||
---|---|---|
daca sta cu capul intr-o parte (de exemplu daca ii dai san, sa stai langa ea culcata, si ea cu capul spre tine intoarsa), ca sa nu se inece, nu-i nici o problema. dar sincer, n-am mai auzit la nimeni ca nu vrea sa suga decat culcat pe perna... oricum nu e bine sa o inveti asa:cand o manca mancare solida, tot culcata pe perna o sa vrea? | ||
pinicuta Postat pe 5 Mai 2009 18:34 |
||
macar sa stea sprijinita de o perna de adult, sa fie mai verticala un pic pozitia, ca pernele de bebelusi sunt cat un prosop indoit in 3 (ca sa zic asa ), deci ori ca e perna ori ca nu e... tot culcata (orizontal) sta. la digestie nu vad cu ce i-ar dauna, dar ai mare grija sa nu se inece , ca am vazut copii care s-au inecat mancand culcati, si crede-ma nu e o priveliste frumoasa (pe langa faptul ca nu ai cu ce sa ii mai ajuti -decat la reanimare daca au acolo aspirator de curatat caile aeriene, e ceva special la spital, dar in 2 min cat mai are oxigen creierul dupa inecare, nu mai ai timp sa ajungi nicaieri, nici macar sa dai un tel... Asa ca mare grija!!!!!!! | ||
|
||
pinicuta Postat pe 5 Mai 2009 18:37 |
||
dar nu ma refer ca suge la san.ea bea cu biberonul de la 2 saptamani.asa sa obisnuit sa-si bea lapticul culcata,poate a fost si vina mea ca nu iam dat in brate .in schimb cand mananca fructe sau bea ceai le face in ovetul de la carucior | ||
ariana_kidz Postat pe 5 Mai 2009 19:04 |
||
puiutul meu a avut operatie cand avea 4 luni si am fost nevoita sa-i dau lapticul stand culcata. Din fericire nu am avut nicio problema. Nici macar nu s-a inecat. | ||
IriCris Postat pe 5 Mai 2009 20:08 |
||
nu stiu ce sa zic parerea mea e ca ar trebui cand mananca sa o pui pe o perina de adulti pt a evita inecul cu lapticul.bebele meu pana la 5 luni cand am inceput diversificarea se ineca cu titi de 2-3 ori pe zi si ma speriam f tare atunci,era f lacom la mancare.daca ii dai din sticluta care are si gaura putin mai mare si stand jos neridicata putin atunci e si mai mare pericolul de a se ineca asa ca mare grija! | ||
silviatatu Postat pe 5 Mai 2009 21:44 |
||
fetita mea erica de 5 luni nu maininca la biberon decit culcata pe o perna mai mare , iar cu lingurita nu avem probleme ca sta mai mult in fundulet dar sprijinita de perna, deci nu cred ca e o problema deci e vb si de stomagelul copilului, cit de sensibil este |
||
apostolstela Postat pe 27 August 2009 12:44 |
||
Mie mi-a recomandat medicul sa o tin pe pena la unghi de 45 de grade atunci cand ii sau sa pape, altfel exista riscul sa regurgiteze o mare parte din lapticul pe care l-a papat ! | ||
iasmina_kidz Postat pe 28 Septembrie 2009 15:55 |
||
nu are absolut nimic desi trebuie sao ridici sa scoata aerul din burtica daca o vezi agita. ai cumva cartea de bucate pentru bebe?? daca da mi o poti posta pe mail ([email protected]) mersi mult si o zi buna geani |
||
geanina1981 Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:31 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 21:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SALINA TIMISOARA ARTIFICIALA SUSESI | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 14 Februarie 2010 00:28 |
Viitorul copiilor nostri | 1 | De la: kidz003333 2 Septembrie 2009 22:13 |
Locul unde bunul gust devine accesoriu | 1 | De la: cristinne10 11 Ianuarie 2010 16:34 |
|
||
vand patut +saltea,port bebe chicco | 1 | De la: onutza 19 Iunie 2009 11:06 |
vand scoica auto, marca Chicco, carusel pt patut, marca�Primi pasi, sterilizator electric marca "Primi pasii" | 1 | De la: dumitrapetruta 22 Noiembrie 2010 15:13 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice