viata sexuala

ce imi placeeee
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:39
Uau alina!!! Da.. ete cand le faci, nu iti dai seama, dar cand le pui "pe hartie" realizezi cate tre sa faca o femeie si cate (?) un barbat.

Oricum, e si fun in toate astea, asa ca ... Ce ziceai Tusi? Lacrima?
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:40
in fiecare zi, mai nou
pai ce sa fac, una alta pe acilea, profit de lipsa sefului
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:40
Vezi daca nu bagi ore suplimentare ca alina....?! Nu te mai fereai de sefu
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:42
nu pot ca e institutie de stat altfel, as fi bagat
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:43
Pf.. naspa...
Dar la stat am auzit ca ... e mult timp liber. Iar tu nu prea ai intrat... Hm...
Chiar nu te mai inteleg, adica am tot fost pe placul tau, mereu pe subiect... ce mai mananca bebeii, ce mancarica am mai facut... d-astea... Ai pierdut cam mult. O sa iti ia ceva sa te actualizezi. Dar poti incepe. E palpitant!
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:45
eu am mai fost, voi nu erati si doar nu voiai sa bag din top pe unele subiecte doar sa ma aflu in treaba hai mai ses, eu sunt femeie serioasa ce Dumnezeu? scriu doar cand sunt persoane cu care am placere sa discut, nu vreau sa-mi fac mesaje fara nr
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:50
deci tot greul e pe spatele nostru
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:50
stefyyy
simti cum ti se smulge parul din cap
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:52

fugiti de aici, sunteti
daca intra aly_raz si citeste, o sa-si puna mainile in cap, mie chiar imi e simpatica tipa si nu vreau sa o supar. apoi mai e saracuta femeie cu bebe de 6 luni si care vrea sa faca avort, pfffffffai de mine, nu vreau sa le stau in cale.
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:55
stefy esti tare
Tusi_oli ai dreptate si cu lacrima si ce ai zis de nevasta...
viobregar
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:55
stefy, uite, ana incepuse un subiect aici si era chiar ON topic... dar acum, sunt convinsa ca nu va mai veni sa continue ideea... si cred ca doar din cauza ta.
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:59
nuuuuu fetele mi-a cazut curentu si tot ii dadea drumul il lua dar am revenit nu am de ce si de cine sa fug
anaROBERT
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:01
pardon...chiar daca ali_raz a deschis topicul a specificat la un moment dat ca sa rezolvat situatia.Adica a luat taurul de coarne si la tavalit...a oprit tot ce era rau daunator secsului TV computer samd si a focalizat totul la orizontala.Deci daca nu se pierd noptii pe anumite chestii se pot recupera la alte chestii.Daca ai chef si vrei binenteles
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:01
noi am crezut ca ai fugit sa-ti arzi curentul
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:02
care ana?
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:02
nu nu am fugit nu aveam de ce sa fug
anaROBERT
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:04
Da, si era misto sa vii sa zici ca ti-ai tras-o tare si apasat
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:04
hmmm...deci nu sa ars
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:05
Ana, pot sa-ti pun o intrebare personala?
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:05
mai sotul meu nu e acasa cu cine draq sa mi-o trag,
anaROBERT
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:06
no bine, eu va las, chiar nu vreau sa stiu alte detalii...nu-s curioasa.
aly_raz o fi no fi subiectul deschis de tine, nu mai e mama al tau, l-au luat cucuvelele astea, ca n-au altceva de facut, fura tot ce prind.
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:11
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:13
da ses poti
anaROBERT
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:13
asteptam toate intrebarea
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:18
anaROBERT
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:18
intre timp tema zilei:
lectura placuta
Femeia pe care tocmai vrei s-o �ntrebuintezi a fost facuta din iubire, si de aceea nu
poate functiona fara acest combustibil. Ai grija sa-i faci mereu plinul.
Daca o iei �n brate, nu uita sa repeti constant gestul. Reactioneaza la fel de
minunat la sarutari si m�ng�ieri, ba chiar la cuvinte calde si simple.
C�nd e trista, �ncearca sa o faci sa z�mbeasca. Daca nu stii cum, fa dragoste cu ea,
va avea apoi cel mai frumos z�mbet.
Nu lovi niciodata o femeie, caci vei �nceta sa mai fii barbat si vei deveni o jigodie,
chiar si pentru copiii tai. Ei nu vor uita niciodata ca ai batut-o pe mama lor...
Femeile, chiar si cele mai sofisticate, au bucurii dintre cele mai simple - o floare,
chiar si una salbatica, le da at�tia fiori c�t un barbat nu poate �ntelege... Sa nu uiti
de ziua ei, de 1 Martie si de 8 Martie, de ziua casniciei, dar, neaparat, macar o
data, �ntr-o zi oarecare, din banalul motiv ca ti-e draga... joia asta nu uita sa-i duci
o floare, poate chiar pe cea care-i place ei, nu pe cea care s-a gasit la colt...
Iubeste-o dimineata si vei fi si tu fericit. Abia pe la ora pr�nzului �ti vei da seama
de ce-ti merg toate at�t de bine si de ce abia astepti sa ajungi din nou acasa, chiar
si dupa ani buni �mpreuna.
Nu intra peste ea �n baie si nici n-o p�ndi c�nd se aranjeaza! Cele mai multe femei
prefera sa le vezi doar �n varianta finala. Respecta-le misterul si... jumatatea de ora
de stat �n baie foloseste-o pentru micile tale placeri �vinovate", oricare ar fi ele.
Nu uita niciodata ca femeia are nevoie sa-i spui c�t e de frumoasa, c�t �ti e de
draga si c�t de tare-ti lipseste. C�nd vei uita aceste mici detalii, viata ta va fi tot
mai seaca si mai lipsita de noroc, caci nici unui barbat nu-i merge bine fara un
suflet-pereche l�nga el.
Nu te �ngrijora ca piesele din care e facuta femeia se mai deterioreaza si �si mai
schimba aspectul. Doar unele pot fi �nlocuite, �nsa e preferabil sa observi ca si
piesele tale suporta exact aceleasi transformari....
Respecta-i familia, prietenele bune si pe colegii de serviciu. Armonia se instaleaza
mai ales atunci c�nd esti primul care o practica... Cu c�t esti mai sociabil si mai
placut de lumea din jurul ei, cu at�t vei fi mai iubit si mai respectat...
N-o transforma �n sclava ta, chiar daca ea �ti face cu dragoste si m�ncare, si masaj
la picioarele obosite, si... lista de cumparaturi. Ajuta macar �n micile treburi
administrative si �i vei putea cere orice �n schimb...
N-o umili si n-o jigni niciodata, mai ales �n public sau de fata cu copii - nu vei
face dec�t sa fii din ce �n ce mai putin barbat... din ce �n ce mai putin inteligent...
Scoate-o �n oras, la masa, macar din c�nd �n c�nd. Se va topi uit�ndu-se �n ochii
tai, chiar si atunci c�nd tu vei trage cu coada ochiului la alta...
Nu r�de de pasiunile ei ciudate. Asa par si ale tale, doar ca tu ai mereu norocul sa
fii �nteles si apreciat pentru ele.
Nu-i spune ca s-a �ngrasat, mai bine propune-i sa alergati �mpreuna.
Daca ai prietene femei, asigura-te ca-ti respecta sotia sau iubita si ca nu reprezinta
vreo panica pentru ea. Altfel, vei ram�ne doar cu prietenele si nu e sigur ca asta siai
dorit.
Nu o mai compara cu mama ta sau cu alte femei din viata ta - precis e mai buna ca
ele �n multe alte privinte, de vreme ce ai ales-o pentru viata �n doi.
Nu-i strica bucuriile marunte - exact din ele se �ncarca si, fara sa stii, din energia
ei te �ncarci si tu.
Ascult-o c�nd vrea sa te �ntrebe, c�nd �ncearca sa te cunoasca si sa te �nteleaga -
atunci te iubeste cel mai mult, desi pentru tine pare invers �n acel moment.
N-o �nlocui cu alta pentru o ora de placere. �nlocuieste �n tine partea ticaloasa cu
una virtuoasa si te vei simti un barbat minunat. C�nd vrei sa pleci de tot, pleaca
hot�r�t, nu te tot �ntoarce, caci ranesti grav un suflet care a fost lipit de-al tau.
Nu �ncerca sa aplici aceste reguli pe oricare femeie, caci cu fiecare dintre ele si tu
vei fi alt barbat.....
Femeia functioneaza perfect c�nd o iubesti perfect. C�nd nu-ti mai place cum
functioneaza, sigur i-ai facut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vietii ei
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:26
na acu nu mai sunt acra...sunt soft
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:29

"N-o �nlocui cu alta pentru o ora de placere. �nlocuieste �n tine partea ticaloasa cu
una virtuoasa si te vei simti un barbat minunat. C�nd vrei sa pleci de tot, pleaca
hot�r�t, nu te tot �ntoarce, caci ranesti grav un suflet care a fost lipit de-al tau."

asta imi place cel mai mult...merci Alina, m-ai impresionat pana la lacrimi
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:30
Scuze ca am fost putin plecata de la computador..
Intrebarea era pentru ana: Cand ti-ai pus-o ultima data?
Am retinut si faptul ca al tau e plecat de acasa..
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 13:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
indemn. al doilea copil 3 De la: irina_corina 25 Martie 2010 10:35
Voteaza cel mai frumos cuplu 4 De la: kidz000762 14 August 2009 13:09
Craciun fericit, mamici! 25 De la: luizika 30 Decembrie 2008 00:16
Legis 12 De la: office_salinasusesi_ro 11 Decembrie 2009 15:31
intrebare ptr cele care au nascut deja 4 De la: kidz001722 24 Noiembrie 2009 20:54
Setari Cookie-uri