na ca sa nu mai zica lumea ca sunt fara suflet ![]() ![]() ![]() Femeia pe care tocmai vrei s-o �ntrebuintezi a fost facuta din iubire, si de aceea nu poate functiona fara acest combustibil. eu prefer partea asta si ma gandesc un pic murdar can vorbim de alimentare ![]() ![]() |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 13:32 |
||
---|---|---|
![]() ![]() hai mai alina, suntem ![]() sau vrei sa vorbim despre sex? ![]() |
||
stefystefy_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 13:35 |
||
N-o transforma �n sclava ta, chiar daca ea �ti face cu dragoste si m�ncare, si masaj.....si asta e ok din pacate 905 din muhere devin sclava isaura din dragoste pentru sot ![]() |
||
|
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 13:35 |
||
ai mai, vorbim numai din citate acuma? eu n-am timp de cautat pe google ![]() |
||
stefystefy_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 13:38 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 13:38 |
||
nici eu nu am timp de google...noroc ca am prieteni care inca mai spera ca imi repara coarda sensibila si imi trimit email ![]() ![]() ![]() |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 13:39 |
||
pai da stiu, insa folosesti prea multe metafore din astea, realitatea e alta nu crezi? mai bine sa vorbim de viata ta sexuala daca tot vrei sa pui totul pe tapet acum, eeeeeeeeeei ce zici? scuze scuze fetelor, dar m-a luat valul...cand e vorba de sex ![]() |
||
stefystefy_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 13:41 |
||
![]() |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 13:43 |
||
![]() |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 13:44 |
||
![]() ![]() ![]() deja vad ca se simte fata ofuscata ca se vorbeste de sex, MAI DOAMNELOR, ASTA E UN SUBIECT LA FEL DE IMPORTANT CA SI COPII, vreti sa va tineti sotii aproape nu? nu-i neglijati din x motive...si apoi sa ajungeti sa va victimizati ![]() ![]() |
||
stefystefy_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 13:50 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 19 Aprilie 2010 13:51 |
||
![]() copii cresc dar barbatii descresc in patul conjugal si dupa plangi ca proasta la tuc ca oare de ce????daia!!!! |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 13:54 |
||
pai bai nene, daca ai o sotie forumista ca si x, y, iti sare naibi cheful de sex si de toate cand vezi ca la ora x, y, ea e calare pe calculator si butoneaza nu? uite un motiv in plus sa-ti plece sotul la alta ![]() |
||
stefystefy_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 14:01 |
||
iep...no coment ai zis destul ![]() |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 14:07 |
||
oare femeile astea de cate ori fac sex pe luna? ![]() ![]() |
||
stefystefy_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 14:11 |
||
buna fetelor!V-am ,,citit"putin azi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
chanty Postat pe 19 Aprilie 2010 15:07 |
||
chanty am mai citit postarile tale si te consider o femeie super, bravo tie! la fel a fost si la noi in primele luni, dar apoi am remediat urgent problema, si sotul e la fel de important ca si bebele, deci nu trebuie neglijat nici cum, altfel risc sa ajung o mamica singura. Dar asta inseamna cat mai mult timp alaturi de ei, plimbari impreuna, rasfat si toate cele. ![]() |
||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 15:14 |
||
![]() |
||
chanty Postat pe 19 Aprilie 2010 15:17 |
||
a mea fetita doarme, profit nitel si ies si eu. O zi cat mai buna! ![]() |
||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 15:20 |
||
chanty tu chiar ca ai tras mult mai mult decat noi toate la un loc, ai avut un curaj nebun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 15:20 |
||
la fel si eu alina, toata stima pentru chanty, e o mamica model. Uite ea cum de nu are timp sa stea pe net? si din cate stiu fetita ei e mult mai mare nu? deci nu am batut campii aiurea ![]() haide, mult sex si joc de glezne nebunaticelor! va pup ![]() |
||
stefystefy_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 15:22 |
||
secs in dracii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 15:24 |
||
alina sa nu provoci vreun cutremur da? las sa plece norul de cenusa vulcanica mai intai, ca si asa sunt toti stresati din cauza lui, numai cutremure nu ne mai lipsesc ![]() hai acasa!!!!!! vb maine ![]() |
||
stefystefy_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 15:28 |
||
Stefy, Lidya aveti dreptate, nu trebuie vorbit numai de copii... Chanty bravo tie ![]() Ses vad ca nu ti-ai primit raspunsul la intrebare... Alinakatt e beton fragmentul ala... |
||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 18:26 |
||
vio care???ala unde sunt sensibila sau partea cu femeiadefinitie ![]() ![]() ![]() kiss. |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 18:32 |
||
ala cu femeia sensibila... Am scris eu si pe topicul celalat ca aveti dreptate, dar nu m-a bagat nimeni in seama, reteta spre esecul casatoriei e sa iti neglijezi barbatul...si apoi se mai mira ca isi gasesc sotii amante...pai alea le ofera ce nu le ofera sotia clar... |
||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 18:38 |
||
vrei sa fi vopsita in cap ca si noi vio???? ![]() ![]() In spirit de echipa impart cu voi un miniecler bun rau de tot. La multi ani nepoatei mele......13 ani....si ca sa fim in topic sa fie cuminte sa nu inceapa inca numele topicului ca are timp |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 18:45 |
||
sa stii ca am nevoie sa ma "coafez"...Schimbarea e binevenita oricand... La multi ani nepoatei tale!!!!!!!!!!!!!! Inca o data.... |
||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 18:49 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 18:58 |
||
Fetelor,merci frumos pentru aprecieri....imi dau silinta sa fiu o mama buna,iubesc sa fiu mamica:-).Cred ca dragostea,iubirea si implicit viata sexuala iti da putere sa fi o mama buna si o femeie implinita.Se cam leaga toate in lant.E oricum o tema delicata,mai ales la mamicile proaspete.Cred ca toate ne aducem aminte cum a fost la inceputul relatiei ![]() ![]() ![]() |
||
chanty Postat pe 19 Aprilie 2010 21:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
[email protected] | 1 | De la: Cristina_Vieru_1 17 Aprilie 2013 16:06 |
tratamente impotriva vergeturilor | 26 | De la: alexandrina_bizum 19 Aprilie 2018 13:50 |
Indemnizatie crestere copil, va rog, un raspuns | 1 | De la: Valentina_D 26 Decembrie 2010 21:25 |
|
||
Buna ziua! | 16 | De la: garbo_415300 23 Octombrie 2015 00:49 |
a slabit cineva cu herba life | 119 | De la: pelceac2006 24 Septembrie 2014 20:24 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an