fetita mea are aproape 4 luni jumatate si am vazut ca are piciorusele cam srambe de la genunchi in jos.oare e normal?eu o trag mereu cand ii fac baita dar tot asa sunt.sper sa ma ajute cineva sa inteleg | ||
ariana_kidz Postat pe 9 Mai 2009 21:30 |
||
---|---|---|
buna cel mai bine e sa intrebi medicul pediatru.la toti nou nascutii picioarele nu sunt drepte de la genunchi in jos in primele luni de viata, ele se formeaza treptat-treptat. si noi ne uitam ciudat la picioarele fetitei noastre si am intrebat medicul care ne-a linistit repede spunand ca asa sunt toti bebelasii. sper sa nu fie alte probleme. |
||
sselena23 Postat pe 9 Mai 2009 21:35 |
||
buna...eu zic sa nu te sperii ca si eu am trecut prin aceleasi senzatie ca si tine.cd Bia era micuta avea gambele foarte strambe,chiar imi spuneam ca o sa fie cracanata...dar doctorul pediatru m-a linistit si mi-a spus sa astept pana incepe sa mearga in picioruse si atunci o sa se observe. Bia are acum 9 luni,nu merge inca doar sta in picioruse, dar e o mare diferenta intre piciorusele ei de cd era de 3-4 luni si cele de acum. asa ca nu-ti face probleme si asteapta sa mai creasca si sa i de formeze tibia si peroneul si muschii. te pup |
||
|
||
horobeanu Postat pe 9 Mai 2009 21:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MEDIC PEDIATRU BUN IN BRASOV????? | 16 | De la: YZA79 1 Februarie 2015 12:25 |
artrita la copii | 2 | De la: horobeanu 20 Aprilie 2009 21:25 |
Conservatorii se opun categoric inten�iei Guvernului Boc de a scurta la un an perioada de acordare a indemniza�iei de cre�tere a copilului | 1 | De la: garbo178026 30 Noiembrie 2010 13:28 |
|
||
Brand New Nikon D90, Nikon D300, D80 For Sale. | 1 | De la: kidz007473 28 Martie 2010 10:58 |
Vaccin pt:varicela si cel pneumococic,ce parere aveti? | 7 | De la: segio2009 30 Noiembrie 2009 16:56 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice