am si eu o intrebare....cine a vazut pozele lui Barbara poate a observat ca are dintii patati ![]() |
||
alinakatt Postat pe 13 Iunie 2009 12:47 |
||
---|---|---|
dintii se pateaza din cauza dulciurilor.incearca sa-i scoti dulciurile o perioada,si se va mai "ameliora"situatia.fetitelor mele l-i sau patat din cauza acelor prajiturici 7days(cele rosii).nu le-am mai dat o perioada,si nu mai erau patati rau.rezolvarea o vei gasi cu adevarat la stomatolog prin curatare.eu am fost cu cea mare la stomatolog,dar mi-a zis ca dupa ce-i va schimba pe cei de lapte,nu vor mai fi probleme.,si n-are rost sa chinui copilul acum. | ||
dadylaly Postat pe 13 Iunie 2009 13:23 |
||
Si eu am fost la stomatolog , ea mi-a zis sa o curat cu apa si bicarbonat.Am uitat sa mentionez ca ea nu maninca dulciuri de nici un fel pentru ca nu le vrea. Din contra am incercat eu sa-i dau ciocolata si o scuipa. La stomatolog mi sa zis ca este piatra ca la oameni mari iar un periaj la un copil de 2 ani nici nu se pune problema pt. moment.Mie imi este frica sa nu aibe probleme cu dantura pe viitor pina la schimbarea dintilor.Am avut o prietena care avea un baietel 3 4 ani (la vremea aceea) si avea dinti ca si cum ar fi fost macinati.Nu erau carii din cite am inteles eu. |
||
|
||
alinakatt Postat pe 13 Iunie 2009 13:37 |
||
n-am stiut varsta copilului,intr-adevar e f mica.incearca o alta pasta de dinti adecvata varstei. | ||
dadylaly Postat pe 13 Iunie 2009 14:14 |
||
Am incercat dar rezultate mai greu ![]() |
||
alinakatt Postat pe 13 Iunie 2009 14:18 |
||
bea din biberon? | ||
pinicuta Postat pe 14 Iunie 2009 10:57 |
||
Nu mai bea din biberon demult, am si uitat de biberoane ![]() Eu am pus intrebarea asta deoarece ma gindesc ca poate e ceva de la alimentatie dar nu imi dau seama ce ar putea fi, din moment ce dulciurile le refuza iar biberonul nu mai exista de mult ![]() ![]() |
||
alinakatt Postat pe 14 Iunie 2009 15:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sangerare vaginala la fetita de 2 ani | 2 | De la: fleurentina 8 August 2009 00:21 |
dr bojinca delia timisoara | 1 | De la: elko_viena 14 Ianuarie 2010 22:05 |
e voie la dentist? | 5 | De la: ale_micutza 12 Septembrie 2009 09:01 |
|
||
Bebe care sughitza | 3 | De la: anaROBERT 3 Februarie 2010 23:46 |
sughit | 23 | De la: anaROBERT 24 Martie 2010 00:49 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9