buna sunt o mamica disperata nu stiu ce hotarare sa iau; de o saptamana am aflat ca sunt insarcinata fiind a treia sarcina; mai am doi copii o fetita de 6 ani si un baietel de 1an si 4 luni; problema este ca nu stiu ce sa fac imi este foarte greu pt ca nu am nici un ajutor sotul este mai mult timp plecat asa e serviciul lui, parintii sunt departe, sunt intr-o mare dilema sa pastrez sau nu copilul? dati-mi un sfat! | ||
cotosm Postat pe 20 Iunie 2009 08:29 |
||
---|---|---|
buna....ce sfaturi sa-ti dam noi??? tu si sotul tau sunteti in masura sa decideti ce e mai bine pt familia voastra.tu stii cel mai bine cum va fi daca pastrezi sau nu sarcina.... cred ca cel mai bine e sa-l pastrezi, ca e foarte frumos sa ai 3 copii.....dar tu stii cel mai bine daca ai resurse,putere sa-l cresti. oricum succes si sanatate in orice hotarare ai lua.... |
||
horobeanu Postat pe 20 Iunie 2009 09:37 |
||
buna pt mine intrebarea ta este de neconceput Eu am pierdut o sarcina la 33 de sapt si imi doresc f mult alta Nu vreau sa te judec dar cred ca ceea ce ti se intampla tie este un dar sus si trebuie sa-l primesti cu bratele deschise pt ca nu multura li se trimit... Mult curaj iti doresc si am toata incredrea ca asa cum ai rusit sa cresti 2 copii pana acum , cu tot greul pe care l-ai tras, asa o sa reusesti sa-l cresti si pe al 3-lea Un pupic | ||
|
||
kidz000448 Postat pe 23 Iunie 2009 19:09 |
||
nici nu stiu ce sa-ti raspund,eu am doi copii si sa stii ca i-am facut de f tanara am 23 de ani si doua minuni pe silviu de 3 ani jumate si pe alex de 11 luni si 3 saptamani,nici mie nu mi-e usor cu doi copii ca tati e plecat in germania si de 4 luni sunt singura,toate aceste sacrificii de a sta departe de noi sunt pt copii si cred ca daca s-ar intampla repet s-ar intampla sa mai raman o data insarcinata l-as face fara sa ma gandesc chiar daca nu ar fo usor.a avea un copil e un dar de la DUMNEZEU si daca DUMNEZEU ti-l da,atunci inseamna ca poti avea grija de toti 3,parerea mea e sa nu te mai gandesti nici o clipa la avort chiar daca nu o sa fie usor. | ||
silviatatu Postat pe 23 Iunie 2009 23:25 |
||
nici nu stiu ce sa-ti raspund,eu am doi copii si sa stii ca i-am facut de f tanara am 23 de ani si doua minuni pe silviu de 3 ani jumate si pe alex de 11 luni si 3 saptamani,nici mie nu mi-e usor cu doi copii ca tati e plecat in germania si de 4 luni sunt singura,toate aceste sacrificii de a sta departe de noi sunt pt copii si cred ca daca s-ar intampla repet s-ar intampla sa mai raman o data insarcinata l-as face fara sa ma gandesc chiar daca nu ar fo usor.a avea un copil e un dar de la DUMNEZEU si daca DUMNEZEU ti-l da,atunci inseamna ca poti avea grija de toti 3,parerea mea e sa nu te mai gandesti nici o clipa la avort chiar daca nu o sa fie usor. | ||
silviatatu Postat pe 23 Iunie 2009 23:26 |
||
silviatatu Postat pe 23 Iunie 2009 23:26 |
||
silviatatu Postat pe 23 Iunie 2009 23:27 |
||
pe principiul unde sunt 2, merge si al 3-lea, la fel se poate spune si unde sunt 3, mai el loc de unul, si tot asa, pana facem o echipa de fotbal... mie nu mi se pare de neconceput faptul ca-ti faci probleme... daca nu ti-ai fi facut probleme, atunci m-as fi gandit ca ceva nu e in regula la "mansarda"... nu sunt bisericoasa, nu il invoc pe Dumnezeu, dar orice copil este o bucurie si cu siguranta, dupa ce-l vei fi facut, il vei iubi nespus... dar daca nu te simti in stare s-o iei de la capat, fa avort... asta numsi tu poti sa decizi... |
||
andracalin Postat pe 24 Iunie 2009 09:55 |
||
multumesc pentru gandurile, parerile exprimate de voi; insa probabil ca a fost o incercare pentru mine deoarece chiar astazi am mers la doctor intrucat am avut o sangerare (hemoragie mai bine zis) cu doua zile in urma si de fapt a fost inceputul unui avort spontan; nu stiu poate stresul din ultimul timp, oboseala m-au infrant; | ||
cotosm Postat pe 24 Iunie 2009 16:25 |
||
sfatul meu e sa-l pastrezi ,dc DUMNEZEU a vrut sa fii iar mama fii fericita si crede-ma ca o sa primesti ajutor sa-l cresti cu siguranta.Eu tocmai am pierdut o sarcina fffffff dorita si plange sufletul in mine ,as da orice sa fiu in locul tau dar bebelusul meu nu m-a vrut si a plecat , avea o malformatie f grava anencefalie si nu ar fi trait chiar dc l-as fi nascut. PASTREAZA-L ca t-i l-a dat DUMNEZEU. |
||
luli_truli Postat pe 2 August 2009 13:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce stiti despre hidrocefalie??? | 5 | De la: kidz001305 14 Iunie 2009 14:18 |
vreau sa am un copil..caut mama | 157 | De la: mihaik2 20 August 2013 13:42 |
buna fetelor | 6 | De la: angi_kapa 28 Martie 2010 11:27 |
|
||
Cate incercari v-au trebuit? | 4 | De la: vasilicasavoiu 7 Aprilie 2009 21:04 |
Ce credeti? | 1 | De la: 18 Ianuarie 2019 10:59 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice