buna mamicilor... eu am o problema! am o scurgere destul de urata alb-galbuie, inainte imi era moale dar acum este destul de vascoasa, si in plus miroase si urat! imi curge foarte mult, chiar trebuie sa ma schimb si de 3 ori pe zi! problema mai este k ma si ustura si ma mananca foarte tare! doctorii mi-au zis doar sa ma spal cu bicarbonat, pentru k sunt insarcinata nu pot lua nimic medicamente sau creme (12 sapt si 5zile) deci voi ce ma sfatuiti??? va multumesc | ||
ale_micutza Postat pe 28 Iunie 2009 11:51 |
||
---|---|---|
consulta un alt medic, eu nu cred ca e normal sa se manifeste asa... | ||
aly_raz Postat pe 28 Iunie 2009 12:19 |
||
si eu sunt insarcinata in 5 luni, dar nu am scurgeri de acest gen, eu cred ca e o problema totusi, dar sa speram ca nu. Sarcina usoara! | ||
|
||
ane_mary_kidz Postat pe 28 Iunie 2009 12:31 |
||
multumesc... am consultat 3 medici... si toti mi-au zis la fel! doar sa folosesc bicarbonat! dimineata si seara! deci ce sa fac???? si ar mai fi o problema, eu sunt alergica la praf, polen, pene... si imi apare doar la inceputul verii. o perioada nu am mai avut la treaba si acum iar mi-a aparut! ma mananca foarte tare nasul, si tot stranut! mentionez k sunt din baia mare si aici nu este nica macar un alergolog! ma tem sa nu am probleme cu sarcina sau doamne feri sa pierd |
||
ale_micutza Postat pe 28 Iunie 2009 14:11 |
||
buna si eu am avut problema ta pe perioada sarcinii si mie mi-a prescris dra niste ovule care nu afecteaza sarcina,si spalaturi cat mai dese cu ceai de musetel cu o lingurita de bicarbonat....eu dupa ce mi-a trecut nu am mai avut probleme....pooopicei dulci... | ||
deliarebecca Postat pe 28 Iunie 2009 14:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sarcina | 1 | De la: Adriana_VanGinkel_1 7 Iulie 2016 23:02 |
cartea despre sarcina | 16 | De la: office_salinasusesi_ro 9 Martie 2010 08:38 |
EU LAM LUAT CU 550 RON DAR IL DAU CU 400 .MA POTI CONTACTA LA NR 0745907386 SAU 0741027872.SUNT DIN FALTICENI SUCEAVA SI AM NASCUT ACUM O saptamana.SI NU A MAI FOST NECESAR.ROG SERIOZITATE. | 1 | De la: kidz007354 17 Martie 2010 21:10 |
|
||
vreau sa slabesc | 220 | De la: garbo_11755 21 Iulie 2014 09:37 |
Vergeturile dupa nastere | 17 | De la: ghineka 17 Martie 2010 13:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară