Salut! Am nevoie de un sfat de la mamele care si-au intarcat bb. Cat de greu a fost pentru bb? Al meu are un anisor si o luna si ma gandesc dup� ce ne intoarcem de la mare sa-l intarc. Problema e ca trebuie dintr-o data deoarece refuza sa-i dau biberon sau canita cu lapte...ridica imediat bluza ![]() |
||
rogozraluca Postat pe 4 Iulie 2009 19:32 |
||
---|---|---|
Buna. Eu am intarcat baietelul la 1 an si jumatate, a fost un pic greu tinand cont ca era dependent de tatica. Iti spun cum am procedat eu. Am fost la dr mea ginecolog si mi-a dat niste pastile cu b, am un lapsus, inainte sa nasc eu erau niste pastile care luai una dimineata si una seara si ti se oprea lactatia, eu am luat o saptamana sau doua...iti spune ginecoloaga cum sa le iei. Sa nu te iei dupa alte persoane, ptr ca mie mi se spunea ca nu am voie sa ma mulg etc si imi puneam comprese reci la sani si ma legam strans dar aveam dureri ingrozitoare, sincer am avut si f mult lapte ca o vacuta ![]() |
||
Kiki_Mic Postat pe 4 Iulie 2009 19:54 |
||
vezi ca a mai fost discutata aceasta problema. http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/59/cum-intarc-copilul.html http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/310/intarcatul.html succes |
||
|
||
horobeanu Postat pe 4 Iulie 2009 20:05 |
||
multumesc mult pentru ca mi-ai impartasit povestea ta! ![]() ![]() |
||
rogozraluca Postat pe 4 Iulie 2009 20:42 |
||
brocriptin-s-ar pute sa te simti ciudat cand le vei lua,si oricum trebuie sa te strangi cu ceva la sani.bafta. |
||
dadylaly Postat pe 4 Iulie 2009 21:30 |
||
Da, are dreptate Miru, Brocriptin, dar sa mananci neaparat inainte sa iei pastila. Dar totusi intreaba medicul poate au aparut alte pastile. O zi buna. Sanatate la Bebei. | ||
Kiki_Mic Postat pe 6 Iulie 2009 09:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Braila - lapte - Topfer | 2 | De la: pinicuta 21 Aprilie 2009 09:47 |
bazine de inot in constanta | 3 | De la: ionela_miruna 19 Martie 2010 07:42 |
mastocitoza | 23 | De la: anacs 27 August 2012 23:32 |
|
||
nasterea la Spitalul Universitar | 1 | De la: laulica26 19 Mai 2010 19:33 |
un venit in plus pentru bebe | 4 | De la: ancamts 3 Martie 2009 22:23 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9