dragi mamici daca cineva a trecut printr un avort spontan , o sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani , va rog dati mi un sfat cum sa procedez? trebuie sa ma duc la un control inainte de a mai ramane insarcinata/? eu si sotul meu intetionam sa mai incercam dar parca mie frica sa nu mai trec prin asa ceva adica avort spontan daca cineva ma poate ajuta cu un sfat........ ![]() |
||
kidz000970 Postat pe 8 Iulie 2009 21:51 |
||
---|---|---|
Imi pare nespus de rau de ce ti s-a intamplat dar nu te descuraja si mai incearca. Cu siguranta D-zeu iti va trimite intr-o zi un bebe sanatos si frumos. Si ar fi bine daca ai posibilitati sa faci niste analize suplimentare poate descoperi de la ce a fost avortul. Si sotul tau obligatoriu Rh-ul si grupa de sange. Sunt foarte multe tampenii de care habar n-avem de la care pot aparea avorturile. Mult noroc in continuare si fii tare. | ||
kidz000722 Postat pe 9 Iulie 2009 09:45 |
||
![]() oricum inainte sa ramai din nou insarcinata trebuie sa astepti macar 6 luni de zile k uterul tau sa se refaca si sa fie din nou pregatit pt o sarcina! dute la un doctor si verifica din ce cauza ai pierdut sa nu mai patesti asa ceva! mult succes si rabdare ![]() |
||
|
||
ale_micutza Postat pe 9 Iulie 2009 10:00 |
||
eu si sotul meu suntem compatibili cu rh -ul mai avem un copil de 4 ani din punctul asta de vedere nu sunt probleme oricum voi merge la un control la niste analize , dar vedeti si voi ... timpul asta nu ne ajunge... de asta am vrut un sfat daca a trecut cineva prin asa ceva si dupa nefericitul eveniment a ramas insarcinata fara probleme ![]() |
||
kidz000970 Postat pe 9 Iulie 2009 11:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oare sunt insarcinata? | 2 | De la: ruschita 22 Ianuarie 2009 15:59 |
cum pacaliti copilul sa manance? | 10 | De la: tatusilvia 10 Martie 2009 14:59 |
mamici din brasov | 1 | De la: flo09 5 Noiembrie 2009 13:12 |
|
||
vreau sa devin educatoare | 2 | De la: iullius 23 August 2009 08:53 |
biscuiti baby star | 6 | De la: ams 9 Ianuarie 2009 00:14 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9