si mie sau salata de ciuperci (noi facem cu ciuperci la conserva) - tai marunt ciupercile, pui maioneza, usturoi taiat fin-fin , verdeata, sare, amesteci si gata! | ||
pinicuta Postat pe 16 Iulie 2009 14:34 |
||
---|---|---|
miam miam daca mai citesc mult pe topicul asta ma ingras fara sa vreau nu de alta dar nici macar dieta nu pot tine | ||
SEBY1YEAR Postat pe 16 Iulie 2009 14:43 |
||
sal fetelor....buna ideea topicului asa mai invatam una de la alta cate o retea ceva.... tatusilvia super buna a iesit ciorba de burta....merci mult ca mi-ai trimis reteta....salata de ciuperci cu maioneza e si preferata mea este intradevar foarte buna....eu usturoiul il dau pe razatoare fina la salata asta....poooopicei dulci | ||
|
||
deliarebecca Postat pe 16 Iulie 2009 15:59 |
||
cu placere,si eu am facut ciorba de burta cand mi-a venit sotul acasa si i-a placut fff mult | ||
silviatatu Postat pe 16 Iulie 2009 16:11 |
||
Ori eu sunt prea obosita si nu vad, dar nu gasesc reteta de la ciorba de burta. fac si eu dar as fi vrut sa vad si alte retete. | ||
kidz000722 Postat pe 16 Iulie 2009 16:16 |
||
pai nu am postat-o aici pe acest topic,i-am trimis un msj privat [reteta de ciorba de burta] |
||
silviatatu Postat pe 16 Iulie 2009 16:23 |
||
Papanasi:250 gr brinza de vaci, 2 oua, 3 linguri faina, ulei, sare, smintina (facultativ), zahar pudra .Se freaca brinza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se ia din compozitie si se formeaza galuste , dupa care in mijloc se face o gaura. Se prajesc in ulei incins.Se servesc presarate cu zahar pudra ,dulceata ,smantana. | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 16 Iulie 2009 16:32 |
||
ciorba de burta 'delicioasa'asa am numit-o eu pt ca sotul meu o adora se pune pe foc o oala cam de 5-6 l la foc ,se adauga un os de vita neafumat,2 morcovi ,1 pastarnac,o ceapa,[facultativ o felie de telina] separat se rade pe razatoare un morcov un pastarnac si se toaca o ceapa,toate acestea se calesc in putin ulei si se toarna in oala peste os si legume si se mai fierbe 15 min inpreuna.apoi se strecoara totul prin sita ,se pune iar pe foc si se adauga burta de vita feliata si oparita gata[eu o cumpar gata feliata si oparita]se lasa sa fiarba inca 30 min se adauga sare piper usturoi dupa gust si gogosar taiat fasii subtiri,si putina zeama de lamaie sau otet,se lasa sa se raceasca apoi se adauga un amestec format din o jumatate de galetusa de smantana+4-5 oua si cam atat,de aici va mai trebuie doar pofta de mancare.cand se serveste isi mai poate pune fiecare otet si smantana,este f buna cu ardei iute pofta MARE |
||
silviatatu Postat pe 16 Iulie 2009 17:22 |
||
multumesc pentru reteta. Este un pic diferita de cum o faceam ea. Desi stiam eu cam saream pesta faza cu osul de vita si nu caleam acele legume la inceput. Eu caleam spre sfarsit un morcov ras si il puneam in ciorba pt culoare si design. | ||
kidz000722 Postat pe 17 Iulie 2009 09:23 |
||
o placinta cu mere foarte usor de facut;3 oua,11ling de zahar,11 de ulei,13 de sifon,12 ling faina,1 praf de copt,6 mere rase.Pui ingredientele pe rand si le amesteci bine,bine.Ungi tava,o tapetezi cu faina si torni jumate din compozitie.Apoi pui un strat de mere,dupa care pui restul compozitiei.o bagam la cuptor si cand este gata,o pudrezi cu zahar vanilat. | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 17 Iulie 2009 11:33 |
||
sau: 3 oua, 3 cani de faina, o cana de lapte, o cana de ulei, o cana de zahar, un praf de copt, arome dupa gust. din aluatul asta faci ori chec, ori foaia de placinta (adica aluatul de chec il torni in tava, juamate din cantitate la inceput, apoi adaugi merele sau branza, daca vrei placinta cu mere sau cu branza, iar restul de aluat il torni deasupra si dai la cuptor. | ||
pinicuta Postat pe 17 Iulie 2009 11:44 |
||
Salata de ton:1 cutie ton bucati 200 gr;1 ceapa;2-3 catei de usturoi;1 legatura marar;1 legatura patrunjel;1 telina;1 salata verde;10 masline;2 linguri ulei de masline;porumb; ardei;zeama de la o lamaie;sare si piper dupa gust. Se rade telina pe razatoarea mica, ceapa, mararul si patrunjelul se taie marunt, salata se taie fasii inguste, maslinele fara samburi se taie rondele;se taie ardeiul fasai sau cuburi Se scurge tonu si porumbull din conserva ;Se pune totul intr-un castron si se amesteca cu uleiul, zeama de lamaie, usturoiul pisat, piperul si sarea;Se serveste dupa ce se lasa la frigider 10-15 minute. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 17 Iulie 2009 13:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
INDEMNIZATIA COPILULUI | 2 | De la: alex2007 26 Iunie 2010 23:35 |
Buna tuturor! | 4 | De la: pinicuta 2 Septembrie 2009 15:14 |
infacol | 1 | De la: deea 27 August 2009 12:56 |
|
||
Pasaport bebe | 13 | De la: corina_dragoi 13 Mai 2009 16:33 |
cand este bine sa mearga la scoala | 9 | De la: tatusilvia 17 Aprilie 2009 23:51 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice