Buna dragi mamici, tatici si ptici Sunt Crstina si nu am mai scris de multisor, dar iata ca mi-am gasit putin timp sa va povestesc si voua ce mi se intampla. Am intrat intr-un program nutritionist de slabire si ma simt minunat. Intr-o saptamana si 3 zile am slabit 2 kg. Nu-mi vine sa cred ca are efect si ca sunt plina de energie. Anita, fetita mea ma solicita la maxim, are 1 an si aproape 5 luni (pe 21 acum), asa ca de 11 luni fara 11 zile de cand a inceput sa mearga singurica sunt atenta la tot ce face sa nu se raneasca, pentru ca e extrem de curioasa. Daca va intereseaza sa stiti ce fac ma puteti contacta pe adresa mea de e-mail [email protected]. As fi mai mult decat fericita sa va simtiti si voi la fel ca mine. Va sarutam cu toata dragostea, Cristina si Anita |
||
cristinaschatz Postat pe 17 Iulie 2009 10:57 |
||
---|---|---|
Dragelor nu am precizat ceva important, aveam 103 kg, va imaginati ce inseamna asta. Pupici |
||
cristinaschatz Postat pe 17 Iulie 2009 11:04 |
||
aici nu poti da detalii?cred ca sunt mai multe persoane interesate. | ||
|
||
robby Postat pe 19 Iulie 2009 21:15 |
||
Draga mea, Prefer sa dau detalii in discutii individuale deoarece o discutie pe forum ar putea genera polemici din partea celor care nu sunt interesati, dar vor sa-si dea cu parerea. De aceea prefer sa raspund si sa dau toate detaliile celor interesate cu adevarat in particular. Pupici, Cristina si Anita |
||
cristinaschatz Postat pe 20 Iulie 2009 23:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am revenit! | 16 | De la: somotiucu 15 Februarie 2010 14:05 |
pseudoartroza congenitala de tibie | 7 | De la: petronelaa 17 Septembrie 2011 01:42 |
Pasaport bebe | 13 | De la: corina_dragoi 13 Mai 2009 16:33 |
|
||
Am decis sa fac pasul cel mare! | 18 | De la: stefystefy 6 Septembrie 2009 15:54 |
Crema pentru fata la bebe | 15 | De la: tanase_claudia 29 Iunie 2012 10:09 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice