Buna dragi mamici, tatici si ptici Sunt Crstina si nu am mai scris de multisor, dar iata ca mi-am gasit putin timp sa va povestesc si voua ce mi se intampla. Am intrat intr-un program nutritionist de slabire si ma simt minunat. Intr-o saptamana si 3 zile am slabit 2 kg. Nu-mi vine sa cred ca are efect si ca sunt plina de energie. Anita, fetita mea ma solicita la maxim, are 1 an si aproape 5 luni (pe 21 acum), asa ca de 11 luni fara 11 zile de cand a inceput sa mearga singurica sunt atenta la tot ce face sa nu se raneasca, pentru ca e extrem de curioasa. Daca va intereseaza sa stiti ce fac ma puteti contacta pe adresa mea de e-mail [email protected]. As fi mai mult decat fericita sa va simtiti si voi la fel ca mine. Va sarutam cu toata dragostea, Cristina si Anita |
||
cristinaschatz Postat pe 17 Iulie 2009 10:57 |
||
---|---|---|
Dragelor nu am precizat ceva important, aveam 103 kg, va imaginati ce inseamna asta. Pupici |
||
cristinaschatz Postat pe 17 Iulie 2009 11:04 |
||
aici nu poti da detalii?cred ca sunt mai multe persoane interesate. | ||
|
||
robby Postat pe 19 Iulie 2009 21:15 |
||
Draga mea, Prefer sa dau detalii in discutii individuale deoarece o discutie pe forum ar putea genera polemici din partea celor care nu sunt interesati, dar vor sa-si dea cu parerea. De aceea prefer sa raspund si sa dau toate detaliile celor interesate cu adevarat in particular. Pupici, Cristina si Anita |
||
cristinaschatz Postat pe 20 Iulie 2009 23:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sunt sau nu insarcinata?pt test e prea repede ? | 12 | De la: alexutzaale 8 Aprilie 2013 15:34 |
cine ma poate lamuri asistent de farmacie | 6 | De la: anafaraon 22 Septembrie 2009 21:50 |
Salivatie abundenta | 1 | De la: kidz000837 19 Noiembrie 2010 23:15 |
|
||
constipatie sau nu? | 8 | De la: bluerose 13 Februarie 2010 20:15 |
o durere | 13 | De la: daniilia 27 Aprilie 2012 23:11 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9