cat de hotomani pot fi copiii

buna mamicilor.de curand am observat cat de hot poate fi un copil.fetita mea are doar 7 luni si de o saptamana cum credeti ca imi atrage atentia?tusind... la inceput am crezut ca e vorba de o raceala dar pe parcurs am realizat ca ea tuseste decat atunci cand vrea atentie din partea cuiva sau mai nou cand vrea papa.va pupicim
ariana_kidz
Postat pe 24 Iulie 2009 12:11
buna...si Bia mea la fel facea si face si acum(avem 1 an)...tusea fals.mai ales cd ii dau ceva sa pape,incepe sa tuseasca.

la inceput am fost si eu la dr dar apoi am observat ca face zilnic si ne-am linistit.

horobeanu
Postat pe 24 Iulie 2009 16:41
A.............la capitolul asta noi va intrecem .Darius de la un an a devenit "obsedat " de tatal lui.Cand este cu mine este destul de calm , dar cand este cu tatal lui(care ii permite cam orice) isi cam face de cap.Nu mai asculta , daca cade "nu mai stie" sa se ridice , daca ii interzici ceva plange pana tati ii da ce vrea , papa pfu-pfu(pufuleti) toata ziua , si multe alte lucruri.De curand am patit chiar o chestie tare de tot , in sensul ca am fost intr-un hypermarket de unde Darius (din masinuta) si-a facut cumparaturile(un brat de dulciuri) , pe care oricum nu le gusta , dar abia a renuntat la cateva din ele
adelafistis
Postat pe 16 Septembrie 2009 15:28
a, deci mai sunt si altii! Credeam ca doar al meu face asa cu tati. Uneori nu-mi vine sa cred! ne jucam frumos toata ziua si cand vine tati de la serviciu face prostii una dupa alta. Acuma nu stiu ce e, ori simte ca tati e mai ingaduitor, ori vede ca eu nu mai sunt chiar 100 % atenta la el si se "razbuna". Face la fel cu bunicii. Si pentru ca eu sunt obisnuita ca el sa ma asculte, nu prea stiu cum sa procedez cand suntem cu bunicii. Si baietelul meu vede asta, asa ca e mai rau.Solutii nu am; poate aveti voi
racovus
Postat pe 8 Martie 2010 14:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa il fac sa adoarma??? 66 De la: garbo171980 16 Noiembrie 2010 12:32
Diabet la copil sub 2 ani 5 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 16:31
Copiii hiperactivi 9 De la: dethave 29 Octombrie 2010 22:02
Gradinite bune 1 De la: garbo_416327 2 Octombrie 2015 15:45
Engleza si germana cu Babel Junior 1 De la: Babel 25 Noiembrie 2008 15:29
Setari Cookie-uri