mamicilor nu stiu ce sa ma mai fac cu fetita mea(are 7 luni) ca tot timpul cand o las in pat singura vine la margine si cade jos din pat.cel mai rau este ca am gresie pe jos.pana acum a avut 2 cucuie mari dar ce ma ingrijoreaza e : oare nui cauzeaza la capusor?distanta nu e prea mare dar totusi sunt preocupata.oare e totul ok?sunt semne de intrebare? | ||
ariana_kidz Postat pe 2 August 2009 16:55 |
||
---|---|---|
grav este cand : lesina dupa cazatura, sau daca vomita la 24 de ore dupa ce a cazut (asta denota ca ar putea avea o vena sparta). pe viitor culc-o de-a latul patului, nu de-a lungil, si pune-i perne in jurul ei si pe jos (ca daca tot cade macar sa cada pe moale) | ||
pinicuta Postat pe 2 August 2009 18:42 |
||
daca totusi mai ai semne de intrebare mergi la un neurolog sa verifice daca a patit ceva grav ![]() |
||
|
||
pinicuta Postat pe 2 August 2009 21:34 |
||
ariana , din ce pat cade ? al vostru sau al ei ? daca al ei , inseamna ca nu este un patut pentru un bebe de 7 luni , iar daca este al vostru , de ce este singura in patul vostru ? daca trebuie sa pleci din camera , o pui in patutul ei , chiar daca plange pana te intorci , e preferabil unui cucui in cap , sau o eventuala afectiune neurologica . | ||
ion_cristina Postat pe 3 August 2009 12:34 |
||
adica a cazut doar de 2 ori sau de mai multe???nu mi se pare normal sa nu fi luat nici o masura de precautie si sebi a avut o tentativa cand m-am dus la el era pe marginea patului cu capul in jos dar nu a apucat sa cada asa ca de atunci doarme doar in patutul lui care e aproape una cu solul ca sa zic asa si nu are cum sa cada asa ca ia masurile de rigoare ca te trezesti cu mai stiu eu ce complicatii ![]() |
||
SEBY1YEAR Postat pe 3 August 2009 13:22 |
||
sub nii un chip nu vrea sa doarma in patutul ei.da doar de 2 ori a cazut si cucuiul a tinut decat o zi | ||
ariana_kidz Postat pe 3 August 2009 14:54 |
||
de obicei nu ramane singura in pat dar in acea zi o lasasem dormind si am plecat pana in baie.a durat doar un minut.asa sunt copiii.... | ||
ariana_kidz Postat pe 3 August 2009 15:03 |
||
si am uitat sa precizez ca atunci cand a cazut sa lovit in frunte nu in alta parte a capului | ||
ariana_kidz Postat pe 3 August 2009 15:05 |
||
pai asta e ideea copii sunt imprevizibili dar noi parintii tre sa fim prevazatori ... nu vrea sa doarma nu-i nici o problema va dormi cand ii va fi somn adica peste 30 -40 min fata de ora de somn ca nu isi va mai putea tine ochii deschisi .Bafta!!! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 3 August 2009 15:06 |
||
Ariana si noi aveam probleme cu dormitul in patut.Aveam tarc asa ca seara cand dormeam mai bine Darius se trezea ca sa-l iau la noi in patut.Lipeam tarcul de patul nostru asa ca marginea ne era asigurata.Dar la un moment dat se acumulase oboseala(in sensul ca 8 luni l-am alaptat si n-am dormit o noapte mai mult de 3 ore continuu, iar apoi il adormeam in patul nostru si il mutam , iar el se trezea din 2 in 2 ore) , asa ca ne-am luat un patut la care i-am luat jos gratia care era la nivel cu patul nostru si il lipeam langa patul nostru.I-am dat lapticul tot acolo in patutul lui , iar el s-a acomodat foarte repede.Acum nu se mai trezeste noaptea ca sa ma caute ca mami ii aproape de el ![]() ![]() ![]() |
||
adelafistis Postat pe 16 Septembrie 2009 15:47 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
silviatatu Postat pe 16 Septembrie 2009 16:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Se naste fratiorul! Ce ne facem cu gelozia? | 17 | De la: alinakatt 19 Ianuarie 2010 10:49 |
mancare bebelus 7 luni | 4 | De la: Ioana_Vereaga_1 29 Aprilie 2014 17:49 |
rehidratarea bebelusilor in caz de voma | 8 | De la: jojo 24 Martie 2009 22:27 |
|
||
cat de hotomani pot fi copiii | 4 | De la: racovus 8 Martie 2010 14:31 |
ENTEROCOLITA VIRALA | 24 | De la: office_salinasusesi_ro 1 Ianuarie 2010 20:05 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9