mamicilor nu stiu ce sa ma mai fac cu fetita mea(are 7 luni) ca tot timpul cand o las in pat singura vine la margine si cade jos din pat.cel mai rau este ca am gresie pe jos.pana acum a avut 2 cucuie mari dar ce ma ingrijoreaza e : oare nui cauzeaza la capusor?distanta nu e prea mare dar totusi sunt preocupata.oare e totul ok?sunt semne de intrebare? | ||
ariana_kidz Postat pe 2 August 2009 16:55 |
||
---|---|---|
grav este cand : lesina dupa cazatura, sau daca vomita la 24 de ore dupa ce a cazut (asta denota ca ar putea avea o vena sparta). pe viitor culc-o de-a latul patului, nu de-a lungil, si pune-i perne in jurul ei si pe jos (ca daca tot cade macar sa cada pe moale) | ||
pinicuta Postat pe 2 August 2009 18:42 |
||
daca totusi mai ai semne de intrebare mergi la un neurolog sa verifice daca a patit ceva grav | ||
|
||
pinicuta Postat pe 2 August 2009 21:34 |
||
ariana , din ce pat cade ? al vostru sau al ei ? daca al ei , inseamna ca nu este un patut pentru un bebe de 7 luni , iar daca este al vostru , de ce este singura in patul vostru ? daca trebuie sa pleci din camera , o pui in patutul ei , chiar daca plange pana te intorci , e preferabil unui cucui in cap , sau o eventuala afectiune neurologica . | ||
ion_cristina Postat pe 3 August 2009 12:34 |
||
adica a cazut doar de 2 ori sau de mai multe???nu mi se pare normal sa nu fi luat nici o masura de precautie si sebi a avut o tentativa cand m-am dus la el era pe marginea patului cu capul in jos dar nu a apucat sa cada asa ca de atunci doarme doar in patutul lui care e aproape una cu solul ca sa zic asa si nu are cum sa cada asa ca ia masurile de rigoare ca te trezesti cu mai stiu eu ce complicatii | ||
SEBY1YEAR Postat pe 3 August 2009 13:22 |
||
sub nii un chip nu vrea sa doarma in patutul ei.da doar de 2 ori a cazut si cucuiul a tinut decat o zi | ||
ariana_kidz Postat pe 3 August 2009 14:54 |
||
de obicei nu ramane singura in pat dar in acea zi o lasasem dormind si am plecat pana in baie.a durat doar un minut.asa sunt copiii.... | ||
ariana_kidz Postat pe 3 August 2009 15:03 |
||
si am uitat sa precizez ca atunci cand a cazut sa lovit in frunte nu in alta parte a capului | ||
ariana_kidz Postat pe 3 August 2009 15:05 |
||
pai asta e ideea copii sunt imprevizibili dar noi parintii tre sa fim prevazatori ... nu vrea sa doarma nu-i nici o problema va dormi cand ii va fi somn adica peste 30 -40 min fata de ora de somn ca nu isi va mai putea tine ochii deschisi .Bafta!!! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 3 August 2009 15:06 |
||
Ariana si noi aveam probleme cu dormitul in patut.Aveam tarc asa ca seara cand dormeam mai bine Darius se trezea ca sa-l iau la noi in patut.Lipeam tarcul de patul nostru asa ca marginea ne era asigurata.Dar la un moment dat se acumulase oboseala(in sensul ca 8 luni l-am alaptat si n-am dormit o noapte mai mult de 3 ore continuu, iar apoi il adormeam in patul nostru si il mutam , iar el se trezea din 2 in 2 ore) , asa ca ne-am luat un patut la care i-am luat jos gratia care era la nivel cu patul nostru si il lipeam langa patul nostru.I-am dat lapticul tot acolo in patutul lui , iar el s-a acomodat foarte repede.Acum nu se mai trezeste noaptea ca sa ma caute ca mami ii aproape de el .Problema noastra insa e alta................avem un copil care noaptea umbla hoinar prin patut si ne trezim cu el cine stie in ce parte a patutului.O data am patit-o mai rau , noi am fost plecati pe la nunti iar noaptea de oboseala nu l-am mai simtit cum a trebut peste mine si a ajuns sa doarma la tati in brate .Cand m-am trezit dimineata si nu l-am vazut in patutul lui m-am speriat | ||
adelafistis Postat pe 16 Septembrie 2009 15:47 |
||
silviatatu Postat pe 16 Septembrie 2009 16:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice | 1 | De la: adelaeu 28 Februarie 2012 21:07 |
Rau de masina | 16 | De la: garbo_379203 8 August 2013 23:47 |
sall all | 1 | De la: kidz004034 9 Octombrie 2009 18:15 |
|
||
carti personalizate speciale pentru copilul tau | 2 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 19:25 |
VREAU SA FIU BONA | 24 | De la: elodia 4 August 2010 11:12 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară