buna ziua tuturor! vreau sa va intreb si eu ceva! sora mea a facut un avort in urma cu 2 saptamani! sange i-a curs numai 2 zile, dar foarte putin (eu cand am facut anul trecut un avort mi-a curs o saptamana plus k imi curgea ca si bucati de carne) a mai avut ceva dureri de burta dar pana la urma i-a trecut! eu din cate am observat la ea burtica cam ii creste plus k aseara i-a curs un lichid din sani, de culoare asa alb-galbui, o albeatza asa sa zic! oare din ce cauza???? va rog sa imi raspundeti si mie daca va pricepeti! va multumesc aaaa... am uitat sa specific k avortul la facut la 8 saptamani de sarcina! |
||
ale_micutza Postat pe 7 August 2009 10:53 |
||
---|---|---|
Buna, Lichidul din sani este colostru, cel mai proabil secretia homronala nu s-a reglat inca dupa avort, cu alte cuvinte corpul surorii tale inca "crede" ca are bebe si se comporta ca atare, de aici si secretia din sani, relaxarea abdomenului si marirea uterului. Cel mai probabil in decursul acestei luni lucrurile vor reveni la normal, dar bineinteles daca are nelamuriri cel mai bine ar fi s se adreseze unui medic. |
||
bb28263 Postat pe 7 August 2009 10:57 |
||
dar oare sa fie posibil sa nu ii fii facuta avortul bine??? pt k ea a spus k nu a simtit aproape nimic, si sincer mie knd mi s-a facut am avut niste dureri de numa numa! e oare posibil acest lucru??? |
||
|
||
ale_micutza Postat pe 7 August 2009 11:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
peacemaker | 1 | De la: garbo163403 20 Iulie 2010 14:07 |
asociatia''sos infertilitate'' | 1 | De la: garbo162865 14 Iulie 2010 17:00 |
steriletul si sarcina | 1 | De la: irinutza 27 Martie 2009 11:05 |
|
||
vreau un bebe mai repede | 2 | De la: alexxa 1 Decembrie 2008 16:46 |
sarcina sau infectie? | 4 | De la: garbo_426071 21 Mai 2017 16:26 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice