SUNT O M�MIC� CARE AL�PTEZ - BEBELU�UL MEU ARE 5 LUNI - DAR INCEP SA AM AME�ELI , S� �-MI CAD� FOARTE TARE P�RUL �I S� MI SE DUC� PIELEA DE PE DEGETE. DORESC S� �TIU DAC� POT LUA VITAMINE - DE OBICEI LUAM B-URI - C�T TIMP AL�PTEZ. |
||
cozmamymy Postat pe 13 August 2009 10:30 |
||
---|---|---|
Buna, iti pot spune ca ma confrunt cu aceeasi problema,imi cade parul rau de tot si mi se rup unghiile foarte repede, al meu bebe are 6 luni si inca il mai alaptez, dimineata si seara. Doctorita mea mi-a recomandat Pregnavita, sunt niste vitamine care se iau si in timpul sarcinii si merg cu alaptarea. Eu insa am renuntat la ele, nu-mi place sa iau medicamente. Mai bine mananca cat mai multe fructe, lactate si peste, sunt mult mai sanatoase. Sanatate multa si sa-ti traiasca feciorul! | ||
aly_raz Postat pe 13 August 2009 10:44 |
||
BUna! Si eu sunt o mamica cealaptez, bebelusa mea are 5 luni.Imi cade parul si mi se exfoliaza unghiile, dar am gasit un remediu foarte eficient, problema e ca nu prea ma tin de porgram. Iata: inanite de a ma spala pe cap ma dau cu ulei de masline si imi pun un prosop pe cap.Stau asa 1-2 ore, maspal cu sampon, nu conteaza de care, si apoi ma clatesc cu apa in care am pus 2 linguri otet sau zeama de lamaie.Si chiar are efect, parul meu nu prea mai cade si arat mai sanatos.IN rpivinta unghiilor...........trebuie sa letin 3-5 min, o data la cateva zile inmuiate in ulei(de masline) caldut si apoi sa dau cu zeama de lamaie, dar.........asta e si mai greu de facut pentru ca.......bebelusa mea are nevoie de mine exact cand eu vreau sa ma apuc de teaba. Ncercati, metia!!!!!! Mult succes si sanatate!! |
||
|
||
delly000866 Postat pe 13 August 2009 11:07 |
||
si eu am un bebelus de 7 luni si am aceeasi problema desi nu ii mai dau sa suga de la 5 luni.inca imi cade parul foarte rau,cu unghiile nu am probleme.eu mi-am facut analizele de sange si am destul de multa anemie.de acolo vin si ametelile si caderea parului.mie mi-a dat doctora sa iau fier.sa vedem la sf luni august,am iar analize.vedem ce mai iese pt ca adevarul este ca nu am luat cum trebuia fierul.am mai sarit peste | ||
segio2009 Postat pe 13 August 2009 11:15 |
||
Eu sunt insarcinata in 19 sapt. si imi cade parul in stil barbar. Foarte mult in comparatie cu ce imi cadeea inainte de a ramane insarcinata. | ||
kidz000722 Postat pe 13 August 2009 11:50 |
||
am bebe de 1luna jumate si il alaptez...nu am probleme cu parul sau unghile dar iau elevit la recomandarea medicului si calciu cu d3 15 zile da , 15 zile ba | ||
garbo039736 Postat pe 13 August 2009 16:53 |
||
Mul�umesc pentru mesaje - am luat si eu la inceput Elevit dar imi provoaca greata ( aceea�i reac�ie o aveam �i pe timpul sarcinii ,doar ca mai puternic�),a�a c� am renun�at la o lun� dup� ce am n�scut. De m�ncat , m�n�nc s�n�tos , dar p�rul tot �-mi cade cumplit de mult .M� gandesc c� dac� am eu anemie s� nu fie �i laptele afectat - adic� s� nu mai fie at�t de hr�nitor. |
||
cozmamymy Postat pe 14 August 2009 16:41 |
||
DACA AI ANEMIE , ADICA DACA ITI LIPSESTE FIERUL, EVIDENT NU AI DESTUL FIER NICI IN LAPTE. FA-TI NISTE ANALIZE SI DACA E NEVOIE TI SE VA DA (POATE SI COPILULUI) FIER PASTILUTE. | ||
pinicuta Postat pe 14 August 2009 17:53 |
||
Ai o foarte mare carenta de vitamine ,minerale ,acizi grasi ,etc. in organism.Cel mai rau este faptul ca produsele de pe piata doar pacalesc organismul si nu-ti vor acoperi carentele.Iti recomand produsele Kyani,necesarul de vitamine,minerale,etc. pt o zi ,care sunt dovedite prin teste de laborator si analize ale persoanelor, initial si ulterior, ca-si merita banii. Ai grija de tine si copilul tau ! |
||
garbo_394429 Postat pe 5 Ianuarie 2014 11:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O manuta de ajutor? | 1 | De la: garbo161400 3 Iulie 2010 23:35 |
Mamici din orasul Constanta | 148 | De la: office_salinasusesi_ro 29 Aprilie 2010 16:40 |
www.muresexpobaby.ro | 1 | De la: boghii 5 Martie 2010 17:17 |
|
||
bine v-am gasit forumistelor .DUPA CUM SE VEDE SUNT O INTRUSA LA VOI ACASA | 31 | De la: kidz007477 29 Martie 2010 11:55 |
Botezul copilului | 86 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 09:06 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn