Astea imi vin in minte acum: -politicienii mincinosi -cand vin acasa si n-am unde sa parchez -cand imi ridica un bou stergatoarele la masina,cu toate cu nu-i un loc platit de parcare -cand ma trezesc muncitorii dimineata -praful de pe strada -cersetorii de la stop -mancarea proasta la restaurant -gunoierii care lasa zeama de la gunoi pe strada |
||
absolutep0wer Postat pe 18 August 2009 20:37 |
||
---|---|---|
-cainii vagabonzi -oamenii care arunca gunoaie pe jos -oamenii care fumeaza in parcuirle de copii -oamenii care isi aduc cainii sa isi faca nevoile in parcul de copii -ipocrizia -oamenii care se baga in viata noastra sa ne dea "sfaturi" nesolicitate(si care se mai si supara daca nu facem ca ei) -faptul ca trebuie sa platesti taxe pt a ti se elibera o diploma (si care taxe ajunf si la 1 milion de lei.. pt efortul de a completa diploma????????????) -babele care insista sa ii dea copilului meu dulciuri etc, impotriva insistentelor mele de a nu i le da -aglomeratia din rafic -caldura, aerul insuportabil, imbulzeala din autobuze -faptul ca platesti impozit cand iti cumperi o casa, si impozit cand o vinzi (si desigur, alti bani impozit pt ca ai obtinut u venit vanzand casa aia) -faptul ca se considera criza ca fiind un bun pretext pt multe magarii:concedieri, cresteri de preturi pt a acoperi prin asta pierderile financiare deterinate de un prost management etc) |
||
pinicuta Postat pe 18 August 2009 20:50 |
||
toate si mai sunt si altele(oameni care mint,puturosi care nu muncesc,cei care nu se ingrijesc,nu se spala,aranjeaza,care nu sunt punctuali hai sa depaseasca 5 min) | ||
|
||
ALEXANDRU28 Postat pe 18 August 2009 20:51 |
||
-masinile care merg cu muzica la maxim - oamenii care scuipa (pe jos sau de pe geamul masinii) -bugetarii care, fara sa se gandeasca de unde vin banii cu care sunt ei platiti (respectiv, de la conhtribuabili), mai cer si spagi de la acestia pt a-si face treaba pt care primeau salariu oricum -mitocania -barbatii care fluiera femei pe strada (sau oriunde altundeva) -bogatasii care cred ca lor li se cuvine totul numai pt ca au bani , si care cred ca banii le dau dreptul sa isi bata joc de ceilalti - pilele -cei care parcheaza pe trotuar obligandu-te sa mergi pe carosabil -musamalizarile -discriminarile de orice tip -batjocurile oamenilor "normali" la adresa celor "handicapati" -dreptul unui om de a-si vota propriul salariu, sau al unui judecator de a judeca procesul dintre ministerul justitiei si ... o alta parte -faptul ca dupa ce muncesti o viata cotizand pt pensiile altora, poti ramane fara pensie sau cu o pensie modica pt ca pt tine nu mai are cine cotiza, sau ma rog, nu mai sunt bani de pensie si gata -faptul ca fermele de vaci din Romania (care ar fi dat lapte adevarat ) au fost inchise, si noi importam materie prima (=prafuri) din care se produce "laptele" cu diferite marci din comert - femeile care nasc copii si ii arunca in tomberon -oamenii care schingiuesc animale sau care le pun sa se lupte |
||
pinicuta Postat pe 18 August 2009 23:04 |
||
acest subiect este si pe babyonline tot de absolut | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 19 August 2009 17:36 |
||
si asta te enerveaza ingrozitor? | ||
pinicuta Postat pe 19 August 2009 19:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce te Enerveaza Ingrozitor? | 6 | De la: pinicuta 19 August 2009 19:42 |
BTS -confuza | 1 | De la: forbiden 18 Februarie 2010 10:52 |
Rugaciunile intregii familii | 6 | De la: buni 2 Decembrie 2009 19:45 |
|
||
Via�a BIO ��i aduce avantaje pe termen lung | 1 | De la: danielatontsch 15 Septembrie 2009 18:03 |
prelungirea concediului de ingrijire copil de la 2- 3 ani | 85 | De la: garbo179465 14 Decembrie 2010 09:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară