Astea imi vin in minte acum: -politicienii mincinosi -cand vin acasa si n-am unde sa parchez -cand imi ridica un bou stergatoarele la masina,cu toate cu nu-i un loc platit de parcare -cand ma trezesc muncitorii dimineata -praful de pe strada -cersetorii de la stop -mancarea proasta la restaurant -gunoierii care lasa zeama de la gunoi pe strada |
||
absolutep0wer Postat pe 18 August 2009 20:37 |
||
---|---|---|
-cainii vagabonzi -oamenii care arunca gunoaie pe jos -oamenii care fumeaza in parcuirle de copii -oamenii care isi aduc cainii sa isi faca nevoile in parcul de copii -ipocrizia -oamenii care se baga in viata noastra sa ne dea "sfaturi" nesolicitate(si care se mai si supara daca nu facem ca ei) -faptul ca trebuie sa platesti taxe pt a ti se elibera o diploma (si care taxe ajunf si la 1 milion de lei.. pt efortul de a completa diploma????????????) -babele care insista sa ii dea copilului meu dulciuri etc, impotriva insistentelor mele de a nu i le da -aglomeratia din rafic -caldura, aerul insuportabil, imbulzeala din autobuze -faptul ca platesti impozit cand iti cumperi o casa, si impozit cand o vinzi (si desigur, alti bani impozit pt ca ai obtinut u venit vanzand casa aia) -faptul ca se considera criza ca fiind un bun pretext pt multe magarii:concedieri, cresteri de preturi pt a acoperi prin asta pierderile financiare deterinate de un prost management etc) |
||
pinicuta Postat pe 18 August 2009 20:50 |
||
toate si mai sunt si altele(oameni care mint,puturosi care nu muncesc,cei care nu se ingrijesc,nu se spala,aranjeaza,care nu sunt punctuali hai sa depaseasca 5 min) | ||
|
||
ALEXANDRU28 Postat pe 18 August 2009 20:51 |
||
-masinile care merg cu muzica la maxim - oamenii care scuipa (pe jos sau de pe geamul masinii) -bugetarii care, fara sa se gandeasca de unde vin banii cu care sunt ei platiti (respectiv, de la conhtribuabili), mai cer si spagi de la acestia pt a-si face treaba pt care primeau salariu oricum -mitocania -barbatii care fluiera femei pe strada (sau oriunde altundeva) -bogatasii care cred ca lor li se cuvine totul numai pt ca au bani , si care cred ca banii le dau dreptul sa isi bata joc de ceilalti - pilele -cei care parcheaza pe trotuar obligandu-te sa mergi pe carosabil -musamalizarile -discriminarile de orice tip -batjocurile oamenilor "normali" la adresa celor "handicapati" -dreptul unui om de a-si vota propriul salariu, sau al unui judecator de a judeca procesul dintre ministerul justitiei si ... o alta parte -faptul ca dupa ce muncesti o viata cotizand pt pensiile altora, poti ramane fara pensie sau cu o pensie modica pt ca pt tine nu mai are cine cotiza, sau ma rog, nu mai sunt bani de pensie si gata -faptul ca fermele de vaci din Romania (care ar fi dat lapte adevarat ) au fost inchise, si noi importam materie prima (=prafuri) din care se produce "laptele" cu diferite marci din comert - femeile care nasc copii si ii arunca in tomberon -oamenii care schingiuesc animale sau care le pun sa se lupte |
||
pinicuta Postat pe 18 August 2009 23:04 |
||
acest subiect este si pe babyonline tot de absolut | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 19 August 2009 17:36 |
||
si asta te enerveaza ingrozitor? | ||
pinicuta Postat pe 19 August 2009 19:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Voteaza cel mai frumos cuplu | 4 | De la: kidz000762 14 August 2009 13:09 |
AJUTOR! | 1 | De la: garbo253269 7 Decembrie 2011 16:21 |
pot beneficia de concediu de crestere al copilului? | 5 | De la: mady_yo 7 Iulie 2010 10:03 |
|
||
Fotografii pentru puiutul tau ( numai pentru orasul Bacau ) | 6 | De la: iullius 21 Octombrie 2009 15:08 |
Nou nascut in camera parintilor sau in camera lui??? | 9 | De la: Lalea 14 August 2009 14:05 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn