dragi mamici acum o saptamana copilului meu i a intrat niste nisip in ochi am fost cu el la urgente i a scos nisipul si a spus ca e posibil sa faca conjunctivita mi a dat niste picaturi pe care i le am pus trei zile a fost bine dar acum a inceput sa o deranjeze lumina puternica sau soarele ce parere aveti ? a mai trecut cineva cu copilul prin asa ceva ? oare a facut conjunctivita? dar ochiul nu e rosu nu are nimic doar ca ochi sunt sensibili la soare mi ar prinde bine o parere | ||
kidz000970 Postat pe 19 August 2009 21:20 |
||
---|---|---|
din cate stiu eu sunt mai multe tipuri de conjunctivita alergica,infectioasa,virala .dar din cate descrii tu nu cred sa aibe asa ceva....baietelul meu pe la 4 ani a facut o conjunctivita virala pe care am tratat-o u picaturi si pe langa pediatra lui mi-a recomandat sa il spal cu spuma de ras de la sotul meu si sa-l sterg cu cate o compresa la fiecare ochi ...probabil ca la tine e vb de o conjunctivita alergica si din cate stiu poate tine si doua saptamani .....parerea mea e sa ii urmaresti evolutia si apoi sa mai consulti un oftalmolog ........sanatate multa. | ||
oto_otto2000 Postat pe 20 August 2009 23:16 |
||
multumesc draga otto noi cand am fost la urgente , doctorita s a uitat cu < ceva> in ochisori nu stiu cum se numeste oricum , cu un aparat si te a s intreba la copilasul tau i a facut mai multe investigatii adica l a pus la mai multe aparate ? ca totusi ma gandesc ca poate cu aparatul cu care s a uitat nu a vazut mare lucru | ||
|
||
kidz000970 Postat pe 21 August 2009 10:45 |
||
nu la mine diagnosticul l-a pus medicul pediatru ....lui i se lipeau ochisorii nu a fost nevoie sa mergem la oftalmolog,nu a fost consultat la nici un aparat .....dar pentru linistea ta sufleteasca mai mergi la un alt medic vezi si o alta parere......copilasului tau i s-au iritat ochii de la nisip si cred eu ca de aceea te-a pus in tema ca poate sa faca conjunctivita ulterior....sanatate la pitic. | ||
oto_otto2000 Postat pe 21 August 2009 15:33 |
||
si nepotelul meu a facut conjuctivita, saracutul de el, are ochisorii rosii si nu mai poate iesi afara cateva zile. I-a dat medicul ceva picaturi de pus in ochi, sper sa se faca bine curand. Sanatate multa! | ||
stefystefy_kidz Postat pe 22 August 2009 13:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Mai 2010 16:11 |
O intrebare?.... | 10 | De la: Thor_again 30 Iulie 2010 16:53 |
iarna grea | 2 | De la: iasomia 13 Februarie 2012 16:27 |
|
||
mancarea la 4luni | 4 | De la: malina4yu 21 Octombrie 2010 12:21 |
vand balansoar Primii Pasi | 2 | De la: kidz6000 13 Ianuarie 2010 00:32 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice