va rog mult spuneti-mi si mie ... ca mai am cateva sapatamani pana la nastere si mi-am schimbat medicul care ma supraveghea ... in ultima instanta si vreau sa imi spuneti si mie mai multe.. va multumesc si va pup.. apropo mai e cineva care naste in septembrie? | ||
rashela Postat pe 27 August 2009 15:01 |
||
---|---|---|
BUNA EU AM NASCUT IN APRILIE CU DR ALA SI ESTE O DR F BUNA.ASTEPT RASPUNS.AM UN BAIETEL. | ||
EUGENIA32 Postat pe 7 Septembrie 2009 16:12 |
||
initial am fost la o doctorita de la maternitatea Bucur, doctorita cu care am nascut in 2005 prin cezariana, dar acum avea un prost obicei de a nu raspunde la telefon cand aveam nevoie. Asa ca am decis sa o schimb si am ajuns la dr.Ala cu care am nascut in aprilie tot prin cezariana. Este o doctorita super, nici nu se compara cu prima; si-a dat tot interesul, dupa nastere venea mereu sa ma vada. Asa ca am facut cea mai buna alegere ca am fost la ea. O recomand din tot sufletu, ca doctor, ca om. |
||
|
||
kidz004040 Postat pe 10 Octombrie 2009 12:39 |
||
eu am nascut anul trecut pe 13.07 un baietel cu dr Ala,in aceea noapte 3 spitale cu cate 2-3 medici de garda mi-au refuzat internare cu toate ca eram in travaliu iar apa si membranele le aveam rupte pe motiv ca am o sarcina prematura de 34 de saptamani,cand am ajuns la spitalul universitar un medic bland mi-a intins bratele si mi-a spus stai linistita eu te voi ajuta ,acel medic era dr ,Danilceac A la ,era de garda iar dimineata la 7 iesiea ma supravegheat toata noapte dar a si ramas cu mine peste zi pana la 5-6 dupa amiaza, un medic minunat,care ma incuraja si nu pleca de langa mine,la 12.45 am nascut un baietel superb deloc prematur de 3.200 kg deloc prematur sau cum mi-au spus medici din polizu nu ne bagam pt ca ai sa nasti o lingura de copil,eram tare dezamagita si disperata dar dr Ala mia redat increderea si fericirea de a fii mama,nu stiu cum am sa-i pot multumi vreodata,este un medic bun,sufletist si plin de devotament. Ii multumesc din suflet . : Aura Culicov : | ||
kidz005894 Postat pe 8 Decembrie 2009 17:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Indemnizatia pentru cresterea copilului pentru mamele straine | 3 | De la: garbo074345 30 Noiembrie 2010 11:34 |
BONA CONSTANTA | 1 | De la: mirelalilianatiu 14 Ianuarie 2012 11:38 |
Noul nascut si catelusul!! | 54 | De la: georgy1980 31 Iulie 2015 11:47 |
|
||
Bona in zona Berceni | 8 | De la: garbo_1358 15 August 2013 12:45 |
alimentatie | 19 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:16 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice